Slik fjerner en Armlene Fra en XC70

The Volvo XC70 ikke har tradisjonelle armlener som festes til setene og fell ned. Det gjør imidlertid, har en midtkonsoll armlenet. Denne enheten fungerer også som midtkonsollen oppbevaringsrom lokket, og deler seg i to for å avsløre en bak-folding koppholder for passasjerene i baksetet. Fjerne armlenet er så enkelt som å få tilgang til og fjerne sine festeboltene. Du trenger
Trim verktøy eller flat skrutrekker
Tape (valgfritt)
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Trykk på knappen på forkant av midtkonsollen armlenet og løfte den opp for å åpne den. Trykk ned hendelen på undersiden for å åpne armlenet å eksponere koppholderen som brettes inn i baksetet. Brett koppholder del bakover for å avsløre armlenehengslet.
2

Lirk av de to hengsledekslene med en plast trim verktøyet. Hvis du ikke har en, kan du bruke en flat skrutrekker. Pakk tuppen av skrutrekkeren med tape for å unngå riper i plast. Bak dekslene vil du finne boltene som monteres armlenet til midtkonsollen.
3

Fjern de to armlenet bolter. Løft midtkonsollen armlenet oppover for å fjerne den fra konsollen.
4

reversere prosessen for å installere armlenet, eller å installere en ny. Stram boltene godt, så knipse plast hengslene dekker tilbake på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97573.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer