Slik fjerner Trim på en 1960 Cadillac

1960 var glanstid store Cadillac sedan, med stilistiske eksteriør komplett med finned bakre ender. Interiøret var også sterkt stilisert med metall og tre trim over dash og paneler. Dessverre mange Cadillacs fra denne epoken ikke var godt vedlikeholdt gjennom årene, og deres interiør trim paneler har lidd på grunn av det. Fjerne disse trim panelene er det første trinnet i enhver restaurering prosjekt, som panelene må fjernes for å få tilgang til mange andre deler. Du trenger
Skrutrekkersett
Wrench satt
Razor
Vis flere instruksjoner
en

Drive 1960 Cadillac inn i garasjen. Ikke gjør dette reparasjon i det fri. Plasser Cadillac i "Park" og trekke i nødbremsen før du slår den av. Tøm Cadillac helt ut, ta ut eventuelle gulvmatter og selv tøm ut hanskerommet
2

Åpne hanskerommet og finn Phillips skruene som fester hengslene på hver side.. Løsne skruene fra hengslene, og trekker hanskerommet lokket ned og ut. Fjern de to skruene på toppen av hulrommet og plassere dem et trygt sted. Åpne fordørene og fjerne skruene langs kanten av dashbordet, der dørpanelene dekke dem opp når den er lukket. Deretter fjerne de fire skruene på fremre del av dashbordet ved frontruten. Arbeid en flat skrutrekker rundt sømmen på instrumentpanelet til de spretter av, og du kan trekke den av for hånd.
3

Slide forsetene helt tilbake utsette forsiden holdebolter. Fjern hver bolt med en skiftenøkkel, og skyv setene av skinnene. Trekk setene ut av bilen og legg dem til side. Fjern den bakre bolten på seteskinnene å fjerne dem fra gulvet i Cadillac. Arbeid en flat hodet rundt sømmene av trim paneler på A, B, og C-stolpene. Den En søyle er den fremre stake, er B midten og C-stolpen er den siste pilaren i det indre av Cadillac.
4

Skru av håndtak fra headliner ved hver dør. Bruk flat skrutrekker for å kaste metall trim bjelke av headliner stoff rundt hele taket av Cadillac. Gjør dette med dørene åpne for mest mulig plass. Trekk headliner stoff malplassert og skrelle hvis av taket. Det vil bli limt på, så du må kanskje ta en barberhøvel til stoffet for å få den av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97627.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer