Instruksjoner for hvordan du installerer en Trailer Lett Sele

En trailer lys sele er nødvendig for sikker og lovlig drift av en trailer på motorveien. Den kobles hengerens baklys, bremselys og slå signal kretser til de samme kretser på slep kjøretøy, ved hjelp av en plugg /stikkontakt forsamling som kan skilles når tilhengeren er løsrevet fra slepet kjøretøyet. Pluggen er konvensjonelt en del av tilhengeren sele, og utløpet er festet til slepet kjøretøyet. Kabling en trailer sele er en enkel og grei prosjekt. Du trenger:
Fire-leder kabel
Flat fire-pin stikk pluggen
Wire strippere
Lodding kit
Shrink-wrap isolasjon kit
Plastic strips
Wire cutters
Vis flere instruksjoner
en

Rull ut fire leder kabel og legge den på gulvet ved siden av tilhengeren, og det bør være minst 8 meter lengre enn avstanden mellom tungen mottaker og . baklysene
2

Fest en flat fire-pin stikk pluggen til tunge enden av fire-leders ledning, stikk pluggene er alltid solgt med en kort fire-leder kabel pre-attached. Bruk wire strippere å fjerne 1/2 centimeter isolasjon fra slutten av alle åtte ledninger, deretter matche de fargekodede ledninger i kabelen med sine kolleger fra stikk pluggen, grønn til grønn, gul til gul, brun til brun og hvit til hvit. Tvinn de matchet ledningene sammen, satt en om gangen, og bruke en lodding kit for å gjøre skjøtene, deretter en shrink wrap-kit å isolere dem.
3

Bruk plast strips til feste pluggen til tungen, som går ca 6 inches løs mellom pluggen og den første strips. Route de fire-leder kabel bakover langs driver's-side tunge jernbane og deretter langs chassis jernbane til plasseringen av driver's-side baklys klynge. Bruk en stripset ca hver 10 inches å koble kabelen til tilhengeren.
4

Bruk wire cutters å skjære gjennom de gule, brune og hvite ledninger av de fire-leder kabel nær førerens -sidelys klynge, forlater den grønne ledningen urørt. Koble de tre snitt ledninger til sine farge-matchet kolleger i lyset ved å fjerne isolasjon og vri ledningene sammen som før. Skrelle bort de resterende gule ledningen fra kabelen og kast, deretter stripe endene av de resterende to ledninger, den brune og hvite, og vikle blottet ender rundt sine farge-matchet kolleger. Følg instruksjonene ovenfor for å lage og deretter isolere toveis grønn delta og de tre-veis brun og hvit sammenføyninger.
5

Route de tre løse ledninger over den bakre tverrbjelken av tilhengeren, fra førersiden til passasjersiden baklys klynge, igjen ved hjelp av en stripset ca hver 10 inches. Følg instruksjonene foran for å koble de tre ledninger - grønn, brun og hvit - til sine farge-matchet kolleger i lyset

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97547.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer