Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan Berging Range Rovers

En berging tittel for et kjøretøy betyr at det har vært betydelige skader og forsikringsselskapet har erklært at kjøretøyet skal være uverdig for reparasjon. Når dette skjer du søke om en restverdi tittel, slik at du kan lovlig slipper bilskilt og motta en rabatt på registrering avgifter eller forsikring. Hver stat er forskjellig når det gjelder berging, men alle følger de samme grunnleggende formelen. Hvis du har en Range Rover som må bli reddet, får de nødvendige skjemaer på din lokale DMV. Du trenger
State berging tittelen skjema
skrutrekker
Forsikring kort
Legitimasjon med bilde ID
Vis flere instruksjoner
en

Samle tittel, registrering, forsikring kort, en offentlig godkjent legitimasjon med bilde (for eksempel et førerkort), er bilskilt utenfor Range Rover og et brev fra forsikringsselskapet om at Range Rover for å bli erklært "summert." Ta bilskilt av med skrutrekker.
2

Finn en lokal filial av statens Department of Motor Vehicles eller styrende organ for biler. Finn disse grenene gjennom statlige myndighetenes nettside. For eksempel er California myndighetenes nettside cal.gov.
3

Bring alle dokumentene og plater til DMV og be om en restverdi tittel skjema. Fyll ut dette helt og presentere det til skrivebordet agent, sammen med alle dokumenter og bilskilt.
4

Motta tilbake restverdi tittel, som skal sendes til forsikringsselskapet som bevis på berging å frigjøre kontrakten eller motta rabatter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145027.html

Previous:
Next:

bilulykker