Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan finne en License Plate nummer for et bestemt kjøretøy i Pennsylvania

Hvis du leter etter en spesifikk lisens plate i delstaten Pennsylvania , så du kommer til å trenge av merke og modell av bilen , og bilen identifikasjonsnummer i tillegg. Hvis du har denne grunnleggende informasjon og tilgang til en omvendt look- up program så bør du være i stand til å finne bilen overalt, inkludert delstaten Pennsylvania. Du trenger
Kjøretøy identifikasjonsnummer
merke og modell
Vis flere instruksjoner
en

Få bilen identifikasjonsnummer ( VIN ) samt merke og modell av bilen som du prøver å finne. Dette er den grunnleggende info som du kommer til å trenge for din lisens plate søk .
2

Finn en omvendt look- up program som vil gi deg nummerskiltet for detaljer om bilen . Abika har et slikt program for de som ønsker å finne et bestemt kjøretøy hvor som helst i landet , inkludert Pennsylvania. ( Se referanse 1 )
3

Type i kjøretøyet identifikasjonsnummer. Det kan være krav , avhengig av hvilket program du bruker, for merke og modell av bilen også , men VIN er egentlig det du trenger. Når du har all den informasjonen du vet trykke " søk "-funksjonen . Programmet skal da slå opp alle kjøretøyer som oppfyller søket parametere , og gi deg sin lisens plate tall .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144962.html

Previous:
Next:

bilulykker