Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan rapportere en trafikkulykke til staten

Om en fender bender eller storulykke med skader, må en bilulykke bli rapportert. Lovene i staten der ulykken skjedde bestemmer hvilke rapporter må være innlevert og prosessen for å gjøre det. Typiske rapporter inkluderer en politianmeldelse, registrering av ulykken til forsikringsselskapet og trafikkulykke rapport til Department of Motor Vehicles (DMV) eller tilsvarende transport myndighet som styrer din tilstand. Selv om en ulykke synes ubetydelig, er det best å rapportere det. Du trenger
Kopi av din forsikring kortet
kopi av kjøretøyets registreringsnummer
Detaljer om ulykken
State trafikkulykke meldeskjema eller statens tilsvarende
Vis flere instruksjoner

en Hold en grundig ulykke fil.

Samle all relevant dokumentasjon, herunder detaljerte notater om ulykken og kjøretøyet og forsikring informasjon for alle involverte parter. Lagre dokumenter i en lett tilgjengelig fil.
2

be om en kopi av politirapporten for din ulykke fil. |
3 Telefon din auto forsikringsselskapet.

Kontakt ditt forsikringsselskap for å bekrefte at det rapporteres til staten på vegne av deg.
4

Last ned en kopi av statens trafikk ulykke rapporten fra nettstedet til Department of Motor Vehicles (DMV ) eller annen transport myndighet for staten, eller gå til nærmeste transport myndighet kontor eller politistasjonen i person.
5 Ikke utsette i rapporteringen deg ulykke til staten.

Fyll ut alle deler av skjemaet og sende det innen den fastsatte tidsrammen (vanligvis fra 24 timer til en uke etter ulykken).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145000.html

Previous:
Next:

bilulykker