Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Accident Investigation Eksempler

Bil og arbeidsulykker blir ofte undersøkt av et team av fagfolk som politi, reconstructionists og offiserer med US Occupational Safety and Health Administration (OSHA). Når du skal undersøke en ulykke, er visse ting tas hensyn til for eksempel miljø, feil utstyr, distraksjoner og helsen til offeret. Undersøkende trening blir mer komplisert når eksamen fra innledende etterforskning for å fullføre gjenoppbygging. Mange ganger, undersøkelser føre til straffer. Arbeidsulykke

OSHA offiserer blir ofte kalt til å sondere jobb-relaterte ulykker, særlig de som ender i alvorlig personskade eller død. I en OSHA tilfelle, tok en ansatt en fatal faller inn i en container som gjorde vanskelig sjokolade ut av flytende sjokolade. I alle sine undersøkelser, OSHA offiserer har myndighet til å konfiskere miljøprøver, ta bilder og gjennomføre intervjuer. Her utøves de sin autoritet mens du leter etter farer som kan ha ført til ulykken. Slike farer funnet inkluderte en mangel på sikkerhet rekkverk på plattformer og over containere, faresignaler, og vakter eller vedlegg på visse septiktanker. Selskapet ble bøtelagt for disse sikkerhet brudd.
Auto Accident Investigation

Initial etterforskning til en bilulykke vanligvis starter med et nettsted vurdering. Hvis en semi og en pick-up truck kolliderer, vil innledende vurdering inkluderer merke seg treffpunktet, poenget med hvile, været på tidspunktet for kollisjonen og mengden av skade. Fartsstripene måles og dekkene undersøkes. Etter dette på stedet etterforskning, kan videre undersøkelser være nødvendig. Drivere kan testes for narkotika og alkohol, spesielt hvis ulykken resulterte i et dødsfall. Lastebilsjåfør vil bli gransket videre for å se om tildelte tid på veien var krenket. Driver suspensjoner og kvalifikasjoner så vel som mulig mekanisk svikt også blir undersøkt under etterforskningen.
Auto Accident Rekonstruksjon

Rekonstruksjon tar en etterforskning et skritt videre for å få flere svar. Ulykke Reconstruction Teams ofte rekonstruere dødsulykker, de koblet med en forbrytelse og høyt profilerte saker. Vector matte og fysikk blir brukt regelmessig i disse undersøkelsene. For eksempel, hvis et kjøretøy er sørgående og kolliderer med ett reiser vestover, kan reconstructionists beregne en kollisjon hastighet og pre-bremsing hastighet med slike faktorer som bilens vekt og hvor langt vest og sør hver bil reiste etter kollisjonen. Pre-oppbremsing hastigheter er viktige fordi de hjelper etterforskere med "hva om" spørsmål. Ved å flytte bilene tilbake og bremse hastigheter, kan reconstructionists avgjøre om en kollisjon kunne vært unngått. Kostnader inkludert fart og uvøren bruk kan stamme fra disse undersøkelsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144919.html

Previous:
Next:

bilulykker