Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva er farene ved Skifte dekk?

Noen ganger kan det hende du må forholde seg til en flat dekk som du må endre. Endre en flat dekk er relativt enkel, men må du ta forholdsregler når du skifter dekk for å sikre din sikkerhet og unngå farer. Det har vært folk som har lidd alvorlige skader, inkludert død, mens bytte dekk. Å bli truffet av en bil

Folk har blitt kjørt over av en bil mens bytte dekk. Mange ganger er dette fordi punktering skjedde på motorveien og bilen var ikke langt nok i skulderen kjørefelt trygt endre dekk. Personen under bilen skifte dekk kan ikke se for motgående trafikk som kommer for nær. Dessuten er det enda farligere å ha føttene henger ut fra under bilen på den siden hvor motgående trafikk nærmer seg. Dette kan også føre til at personen skifte dekk å bli skadet av en bil kjører over sine ben. Det er alltid best å ha noen med deg å se opp for trafikk mens du endrer et dekk.
Bil Falling on You
p Hvis bilen din ikke er jekket opp riktig , kan det falle på toppen av deg. Dette kan også skje hvis du ikke har riktig jack eller jack er defekt og gir ut.
Komme overkjørt av bilen Endre

Du kan også bli overkjørt av bilen som du endrer dekkene på. Dette kan skje hvis du ikke endrer din bil på et plant underlag, som du bør være. Dette kan også skje hvis du ikke har bilen i parken før du begynner å skifte dekk og en spenne bak bakhjulet eller bremseklosser for å hindre at bilen ruller over deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144881.html

Previous:
Next:

bilulykker