Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Slik bruker du en tilbakeføring Wrecker Lastebil

tilbakestillingsaktiviteter wreckers er den klart foretrukne kjøretøy for å bruke for de fleste wrecker tjenesten samtaler. Biler er gjennomført som last på lasteplanet, og dette hindrer riper og bulker som bilen er gjennomført over humper og skråninger. Også hvis en konvensjonell bergingsbil er brukt, og det er omfattende skader på kjøretøy i behov av et slep, er et hjul dolly nødvendige for at den skadede bilen å rulle. Den ekstra trinn for å heve bilen og installere en dolly elimineres med en tilbakeføring wrecker. Instruksjoner
en

Bruk hydrauliske kontroll for å senke den bakre støtte brace. Dette brace stabiliserer baksiden av wrecker og hindrer fjærer fra spretter under lasting prosessen.
2

Bruk "slide-back" spaken for å flytte sengen tilbake. Dette trinnet kan en kraftig hydraulisk ram til å skyve sengen vekk fra sin normale posisjon, og er hvordan wrecker får det navnet. Sengen "ruller tilbake" for å vippe ned for å laste bilen.
3

Bruk "tilt" spaken for å slippe baksiden av sengen. Dette fører til sengen for å vippe og bli en rampe bilen kan trekkes inn og låses på plass.
4

Trykk på hydrauliske kontroll for å slippe kabelen tjenestepike og trygt koble kabelen til bilen. Bilprodusenter gir vanligvis slepekroken steder på rammen. Det er lett å skade en bil når det er feil rigget for tauing, så vær forsiktig under denne prosessen.
5

Sett bilens girvelgeren til nøytral og drive jenta til å trekke bilen på wrecker seng. Sett bilen til park, senke sengen og trekke sengen fremover.
6

Plasser ankerkjettinger på bilen og fest dem til wrecker seng. Selv om bilen er holdt godt på plass av jenta kabel, legger dette trinnet en ekstra sikkerhetsmargin. Transportere bilen til sin destinasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145006.html

Previous:
Next:

bilulykker