Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan Slå opp rapporter om ulykker i Louisville , Kentucky

Når en bil ulykke inntreffer i Louisville det er rapportert til Louisville Police Department . Polititjenestemenn svare på åstedet for ulykken å fylle ut skademelding , som inneholder alle detaljer om ulykken. På en ulykke rapporten vil du finne navnene på alle involverte parter , plasseringen av ulykken og tidslinjen for ulykken . Rapportene blir sendt til Louisville Police Department og registrert på nettet for din referanse. Du kan få en kopi av din Uhellsrapport besøker City of Louisville nettside. Instruksjoner
en

Besøk det offisielle Louisville , Kentucky nettsted for å få en kopi av din skademelding ( louisvilleky.gov ) . Finn ulykken rapporten nummer gitt til deg av Louisville politifolk som kom til åstedet for ulykken.
2

Klikk på linken for å få tilgang til rapporten, som leder deg til en tredjeparts nettside utnyttet av staten Kentucky , samt Georgia og Indiana , for rapporter om ulykker . Velg Kentucky fra drop down menyen og klikk på "Søk dokument" .
3

Skriv inn etternavnet i partiet er involvert i ulykken , datoen for ulykken , politiet som svarte til ulykken og førerkort nummer. Skriv inn din kredittkortinformasjon til å betale en liten avgift for å skaffe en online kopi av en Louisville ulykke rapporten. Vise og skrive ut skademelding .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145058.html

Previous:
Next:

bilulykker