Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan beregne Vehicle Avskrivninger Fra Skade

En bilulykke kan ha mange uheldige konsekvenser, enten du er påkjørt bakfra av en sjåfør ved hjelp av sin mobiltelefon eller på feil i en frontkollisjon. Selv etter forsikringskrav og regninger for bil reparasjon, kan du forvente en annen lengre varig økonomisk konsekvens: verdien av bilen vil svekke seg. I teorien kan en bil bli brakt tilbake til sin opprinnelige markedsverdi med riktige reparasjoner. Men faktum er, selv med perfekt reparasjoner, er en bil ikke verdt hva det var før det ble styrtet. Denne subjektive avskrivninger kalles redusert verdi. Redusert verdi kan tilnærmes på flere måter. Instruksjoner
en

Bestem pre-ulykken verdien av kjøretøyet. Dette kan gjøres ved hjelp av en bil verdi ressurs, slik som Kelley Blue Book.
2

leie en profesjonell til å reparere skadede kjøretøy. Spør profesjonell for en beregning av effekten av skaden på verdien av bilen.
3

Vurdere faktorer som bestemmer omfanget av den reduserte verdien av et reparert kjøretøy. Disse inkluderer året, merke, modell, pre-ulykken tilstand, type ulykke, og omfanget av skader på kjøretøyet. Den pre-ulykken verdien kan bli redusert med så mye som 18 prosent.
4

Ta bilen til en bilforhandler for å bestemme sin handel i verdi. Husk at handel i verdi vil være lavere enn annenhåndsmarkedet verdien av kjøretøyet.
5

leie en profesjonell til å vurdere den reduserte verdien av kjøretøyet etter ulykken og reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144925.html

Previous:
Next:

bilulykker