Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan lage en bilulykke Beredskap Kit

Bil ulykker kan skje når som helst, og alltid skje når du minst venter det. Ingen person vet aldri hvordan de vil reagere umiddelbart etter et motorkjøretøy ulykke, og det er derfor det er viktig å holde en bilulykke beredskap kit i bilen. Følg disse enkle trinnene for å lage et kit til bilen din i dag. Du trenger
Liten bag
Sjekkliste
Pen
lommelykt
Camera
First Aid Kit
nødnummeret List
Vis flere instruksjoner

en

Ta en liten lerret bag som er holdbare som kan bo inni bilen til enhver tid. Fyll den med de elementene som vil bli oppført under. Når du har fylt det, finne en fast plass i bilen der du kan holde det slik at du vil være klar i tilfelle en ulykke.
2

Sjekklisten er en av de viktigste tingene du vil holde i pakken din. Skriv ned de viktigste tingene du må sjekke eller spør umiddelbart etter en ulykke. 1) Sjekk for skader, ringe 911 hvis det er nødvendig, 2) Se på kjøretøyet skader og avgjøre om det er et trygt område å bo, 3) Ta bilder av ulykken scenen før du flytter enten kjøretøyet 4) Ikke si noe til den andre driver (annet enn utveksling av informasjon) inntil politiet ankommer, 5) Be om førerkort, forsikring og informasjon om kjøretøyet. Denne sjekklisten vil gi en retningslinje for å holde hodet kaldt under en veldig stressende og noen ganger skremmende tid.
3

Hold en pute av papir, en avkortet penn og blyant i vesken til enhver tid . Har listen over nødvendige opplysninger allerede er fylt ut, med blanke siden av dem skal være ferdig. Skriv ned følgende for den andre parten: Navn, førerkort nummer, adresse, telefonnummer, fødselsdato, Deres Forsikring navn, deres forsikring Number, deres forsikring Telefonnummer, nummerskilt, Merke Modell og år av kjøretøy, Farge av kjøretøy, VIN Antall kjøretøy. Etter å ha dette fylles ut på forhånd vil spare tid og vil holde deg fra å glemme all den informasjonen du måtte trenge.
4

En mini-båndopptaker vil være et flott tillegg til settet. Før du sier noe til en person (og vice versa), slå på en båndopptaker. Dette vil bidra til å avklare en avvik i fremtiden. Ofte folk sier ting rett etter en ulykke som de senere benekte. Dette vil være et bevis på at ting ble sagt eller feil ble innlagt.
5

Ta mange bilder. Et bilde er virkelig verdt tusen ord i noen ulykke. Prøv å ta bilder før du forlater nærområdet av ulykke-ta bilder fra foran, bak og begge sider av hvert enkelt kjøretøy, samt noen bilder av veien i forhold til kjøretøy eller noen landemerker som stikker ut og gjøre nøyaktige treffpunktet lett å kjenne igjen. Også ta bilder av gateskilt og lys fra bilens synspunkt så vel som den andre bilen synspunkt. Dette kan bidra til å fastslå feil hvis spørsmålet stadig kommer opp på et senere tidspunkt. Når du beveger kjøretøy, ta flere bilder av skadene som ble gjort, samt av eventuelle skader.
6

Hold en lommelykt i nødstilfelle kit bare i tilfelle ulykken skjer om natten. Du ønsker å være i stand til å se om noe lekker fra bilen for å avgjøre hvorvidt det er en fare å bo nær, også du vil være i stand til å undersøke selv, passasjerer eller andre involverte for skader. Hold lommelykten i førstehjelp kit slik at du kan ha lett tilgang til alle nødhjelp som også kan være nødvendig.
7

Ha en liste over nødnumre i telefonen, i hanskerommet og i nødstilfelle kit. Du vet aldri om en del av kjøretøyet vil bli revet, og du kan ikke være i stand til å fortelle folk hvem du skal ringe i nødstilfeller. Ha en liste over telefonnumre inkludert kjære om å bli kontaktet, personlige lege informasjon og helseforsikring informasjon (hvis du har forsikring).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144833.html

Previous:
Next:

bilulykker