Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva er årsaken Fotgjenger Ulykker?

Mens mange mennesker liker å gå i stedet for kjøring, må fotgjengere øve forsiktig når nær trafikken. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, i 2008, døde 4378 fotgjengere i trafikkulykker mens 69.000 påført skader. Ulykker kan oppstå på grunn av uaktsomhet på vegne av enten drivere eller fotgjengere. Ulydig Crossing Tegn eller Guards

Elektronisk krysset skilt forteller fotgjengere når det er trygt eller utrygt å forlate et fortau og krysser en vei. Fotgjengere som ignorerer disse skiltene, på grunn av enten utålmodighet eller uvitenhet, risikerer sine liv. Tilsvarende fotgjengere som ulydige krysset vakter øke sjansene for en ulykke.
P Hvis du skal krysse gaten og "gå" signal endres til "ikke gå," nøye fullføre trek til neste fortauet, i stedet for å legge inn en pause i midten av veien. For mye nøling kan forvirre sjåførene.
Unnlatelse av å bruke fotgjengeroverganger

fotgjengeroverganger er kjørebane strimler utpekt for fotgjengere. Fotgjengeroverganger vanligvis vises nær veikryss. Fotgjengere som krysser gatene på noe annet punkt er jaywalking, som kan være risikofylt atferd i områder hvor trafikken er opptatt.

Fotgjengere som krysser motorveien

Mange motorveier har fartsgrenser som overstiger 50 miles per time og stier som er bredere enn vanlig bygatene. Fotgjengere forsøker å krysse disse motorveier setter sine liv i fare. De fleste sjåfører ikke forvente å se fotgjengere på disse veiene, og vil ikke være i stand til å stoppe i tide.
Uoppmerksomme sjåfører

sjåfører som ikke betaler oppmerksomhet til trafikk-kontroll enheter, fartsgrenser eller fotgjengeroverganger risiko kolliderer med fotgjengere. Når du kjører om natten eller i dårlig vær, trenger drivere for å være i full beredskap for å minimere risikoen for ulykker. Drivere bør alltid signalisere før du slår for å gjøre sine intensjoner klart.

Barn er ofte ofre for bilulykker fordi de er mer sannsynlig å se bort fra trafikk og jag i gatene. Drivere bør være ekstra forsiktig når barn er i nærheten
fulle drivere

sjåfører som er under påvirkning av alkohol eller rusmidler er ikke bare risikere sine egne liv;. De er også fare for livene til andre sjåfører og fotgjengere. Fotgjengere bør være på utkikk etter uberegnelig drivere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145015.html

Previous:
Next:

bilulykker