Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Informasjon om Auto Accident Investigations

Auto ulykker er big business. Bilulykker støtte forsikring justerbar, leiebil agenter, body butikker, auto-ulykken etterforskere, wrecki meter, advokater og kiropraktorer. Fullskala bilulykke undersøkelser av rettshåndhevelse er bare gjort i alvorlige dødsfall ulykker. Oftere, bestemmer en "black box" eller privat etterforsker hva som gikk galt i en bilulykke. Opptakere
p Som i 2006, 64 prosent av nye biler har hendelsesdataregistrering, kjent som EDR, ifølge CNNMoney.com. EDR ta gjetting ut av bilulykke undersøkelser. De registrerer informasjon som viser hva en driver gjorde rett før og etter en alvorlig innvirkning.
Disclosure

Noen bileiere min ikke vet at EDR er installert i sine kjøretøy . The National Highway Transportation and Safety Administration vedtatt en regel som krever bilprodusenter å fortelle eierne om deres bil har en EDR. For å finne ut om bilen har ett, sjekk instruksjonsboken. CNNMoney.com rapporterer at alle General Motors, Ford og Toyota biler har kommet standard med EDR siden minst 2006.

Data

EDRer samle ulike typer data, avhengig av produsenten. En typisk EDR kan samle inn data om hva sjåføren gjorde, som hvordan hun flyttet rattet og om hun brukte bremsene før en ulykke. EDR også samle inn data om bilen, som hvor fort det skulle og om bilen skrenset eller skled rundt tidspunktet for ulykken.
Eksperter

I en 2002 artikkel, Car and Driver magasin kalt Michigan State Police Special Løytnant Brandt på "Sultan of Skid Marks." En rettsmedisinsk ulykke Reconstructionist, vitnet Brandt som sakkyndig i rettssaker som involverer bilulykker. Brandt undersøkte fysiske bevis fra en ulykke, inkludert den svarte boksen, for å finne ut hva som skjedde. En ulykke Reconstructionist som Brandt kan ha opplæring i politi og biomekaniske engineering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145008.html

Previous:
Next:

bilulykker