Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Jeg Rear Ended en Person: Hva gjør jeg

Å ha en mindre bilulykke trenger ikke ødelegge dagen din?. Så lenge du har en plan allerede i tankene for disse typer uheldige hendelser og holde seg rolig, vil du få gjennom ildprøven. Fokus på sikkerhet for alle kjøretøy passasjerer første, deretter snu oppmerksomheten til bilene. Ikke kast bort tid kranglet med den andre sjåføren som denne typen interaksjon sjelden produserer nyttige eller nyttige resultater. Sikkerhet først

Riktignok bak-ending en annen bil og person er foruroligende. Men så lenge du beholder roen og følg sikkerhet protokollen først, vil alt til slutt trene. Umiddelbart etter ulykken, tilbake opp bilen hvis mulig og verifisere at alle inni bilen er ikke alvorlig skadet. Dersom noen synes noen nakke-eller ryggsmerter, instruerer ham til å bli sittende og ikke bevege seg. Hvis du er i stand til å klatre ut av bilen, trygt gjøre det på denne tiden.
Survey skaden

Før nærmer den andre bilen eller driveren, ta en minutt å gå rundt ditt eget kjøretøy for å inspisere skaden. Dette vil hjelpe deg å få tankene fokusert på det viktige spørsmålet om håndtering av skade på eiendom i stedet for dine følelser tar ansvar og forverrer en allerede spent situasjon. Når du har vurdert hvor og i hvilken grad bilen har pådratt seg skader, sjekk den andre sjåførens bil, også. Ta bilder med kameraet eller telefonen umiddelbart da disse kan være nødvendig senere når du arbeider med forsikringsselskaper.
Exchange Information

Utveksle informasjon med den andre sjåføren er det hensiktsmessig neste trinn. Døyt ned denne informasjonen på et stykke papir og legge det med andre bilen poster. Be om å se den andre sjåførens førerkort og noter, utløpsdato og kontaktinformasjon deg å unngå mistolker navn og adresse senere. Ikke glem å legge inn ID tilstand problemet og verbalt bekrefte at gitte adressen er der føreren bor for tiden. Utveksle navnene på forsikringsselskapene og sørg for at du også sikre telefonnummer som bærer og den andre sjåførens politikk nummer.
Tilkalle hjelp

måte der du får hjelp etter en bilulykke kan variere fra stat til stat. I California, for eksempel, er hvis ambulansepersonell ikke nødvendig om medisinsk behandling eller brannmenn trenger ikke å tømme scene, da politiet ikke vil komme. Under et sett av forhold som disse du trenger å ringe i en beretning om ulykken og inngi en politianmeldelse for å tilfredsstille forsikringsselskapet. Ring ditt forsikringsselskap neste hvis du ikke er alvorlig skadet og rapportere ulykken. Tar tid å umiddelbart gjøre dette sikrer at du får tilstrekkelig huske alle nødvendige detaljer når formidlet historien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145072.html

Previous:
Next:

bilulykker