Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Bil Bumper Safety

Motor biler er utstyrt med flere sikkerhetsfunksjoner. En viktig funksjon er støtfangeren. Støtfangeren på en bil er utformet for å absorbere kraft under en kollisjon med minimal skade på seg selv eller på kjøretøyet. Den føderale regjeringen har skapt regelverk for å sikre at støtfangere gir god nok beskyttelse under en lav hastighet krasjet. Historie

første føderale forskrifter ble opprettet i 1970. Tidlig sikkerhetsstandarder som kreves ingen skade på støtfangeren på fem miles per time. I 1979 standarden ble endret for å forby skade på alt unntatt støtfangeren på lav hastighet. Regjeringen herdet standarder mellom 1980 og 1982 for å forby all skade unntatt kosmetiske skader på støtfangere for de samme testene. De har også definert området av beskyttelse som 16 til 20 inches over gaten.
Formål

Hensikten med forskrift om bil støtfangere er å minimere skade under en kollisjon til forsiden og baksiden av personbiler ved lave hastigheter. Hvert kjøretøy må oppfylle visse standarder som involverer mengden av skade på støtfangeren og rammen på bilen.

Gjeldende krav

Gjeldende lovverk, oppdatert 10 september , 1999, krever at ingen materielle skader opprettholdes av strukturen i bilen og 2,5 miles per time. Alle dørene og panseret og bagasjerommet skal operere på en normal måte, og det må ikke være noen lekkasjer fra drivstoff, oppvarming, eksos, eller kjøleanlegg. De bremsing, styring og fjæring systemer i kjøretøyet må også være i drift fullt ut. Foruten mulig skade på støtfanger og dets komponenter, må det ikke være noen deformasjon av utsiden av bilen, og det må ikke være noen separasjon av noen av delene, inkludert maling.
Unntak

sikkerhetskrav lagt frem av den føderale regjeringen gjelder bare for personbiler, men gjelder ikke for lastebiler, sport nyttekjøretøyer, eller varebiler. Mange produsenter av disse typer kjøretøy gjør sette støtfangere på sine biler, men de trenger ikke å passere slagtester at støtfangere gjøre. De er ofte høyere enn den nødvendige beskyttelse område på 16 til 20 inches og de ofte ikke gi noen beskyttelse i det hele tatt.
Hensyn

Mens støtfangere er plassert på kjøretøy å gi beskyttelse, de er bare vurdert å absorbere støt fra lav hastighet krasjer. Høy hastighet krasjer er farlig og en støtfanger vil absorbere litt kraft. Og forskjellen i høyde med en personbil mot en pickup lastebil eller sport utility vehicle kan forårsake alvorlig skade på kroppen av en bil eller til området under støtfangeren på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144910.html

Previous:
Next:

bilulykker