Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan kan du få en kopi av et CHP Politiet Report Online?

Innhenting av en politianmeldelse i ettertid uunngåelig innebærer hopping gjennom noen byråkratiske hoops . Selv om California Highway Patrol gir ikke en enkel ett-trinns måte å få en kopi av en politianmeldelse på sin hjemmeside , området har flere måter å begynne å lete etter den informasjonen du trenger . Hvis du vet hvilken dato , tid og sted for hendelsen som du ønsker å motta en rapport , kan du bruke kontaktinformasjonen for å få rapporten. Kontakt CHP

Gå til " Kontakte California Highway Patrol " linken i "Ressurser " seksjonen. Det beste alternativet vil være telefonnummeret det gir å snakke med en ekte person ( 1-800-TELL-CHP ) . Som den peker ut på nettstedet, ikke alle e-poster får svar . Når du ringer CHP hotline , sørg for å ha dato, tid og sted for hendelsen klar. Den personen du snakker vil trenge denne informasjonen for å finne din politianmeldelse . Han kan be deg om å komme inn på kontoret hvis du trenger å signere noe .
Kontakte forsikringsselskapet

Selv går gjennom CHP selv er det beste alternativet , du kanskje ønsker å prøve annan måte å kontakte forsikringsselskapet. Det kan som regel få en kopi av politiets ulykke rapport mens gjennomføre sin kollisjon etterforskning. Enten det lovlig kan gi deg en kopi avhenger av selskapet , forsikring og hendelsen . Det kan være i stand til å hjelpe, eller det kan henvise deg tilbake til CHP .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144857.html

Previous:
Next:

bilulykker