Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan måke ut en Snowbound Bil

Å bli nedsnødd på en øde veien er farlig. Den smarteste måten å unngå å bli nedsnødd er å bli hjemme, men hvis måking er nødvendig, er det flere effektive metoder for å frigjøre en bil fra snøen. Måke ut en nedsnødd bil ineffektivt vil føre til utmattelse. Instruksjoner
en

Gratis fronten dekk først. Framdekk må være fri til å bevege seg. Når forhjulene er gratis, slå hjul rett. Steg inn i bilen og varme opp. Fjerne bakhjulene. Tilbake til bilen og varme i noen minutter mer.
2

måke snø fra under bilen for å frigjøre understellet fra snøen. Start med å måke rundt dørene. Flytte rundt bilen og måke ut foran så langt som mulig.
3

Kast trekkraft enheter, som for eksempel tepper, tre, sand eller kattesand, under hjulene. Spade en ekstra mengde snø fra banen av bilen, og kaste mer sand eller grus der.
4

Start bilen og akselerere sakte. Bilens tomgang bør være tilstrekkelig til å begynne å bevege bilen. Ikke pistol motoren. Rocking bilen frem og tilbake er en svært effektiv metode.
5

Flytt trekkraft enheter fra bak bilen og plassere dem foran bilen som bilen begynner å bevege seg. Ta det sakte og stødig og ikke få panikk. Hvis bilen ikke kan befridde fra snøen, opphold med bilen siden det gir ly mot vær og vind.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144788.html

Previous:
Next:

bilulykker