Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan rapportere en trafikkulykke

Uansett hvor dyktig sjåfør du er, det er en god sjanse for at du vil bli involvert i en trafikkulykke minst én gang. Det er viktig å vite hva du skal gjøre i tilfelle en ulykke, og her er noen retningslinjer å følge i tilfelle det skjer med deg. Du trenger
navn og adresser til driverne involvert
Forsikring informasjon
Vehicle registrering
DMV SR 1 meldeskjema
Vis flere instruksjoner
1

Stopp kjøring umiddelbart hvis du er involvert i en trafikkulykke for å unngå muligheten for å bli dømt av en hit og kjøre.
2

utveksle informasjon med driverne av de andre involverte kjøretøyene, inkludert førerkort nummer , kjøretøy lisens nummer, kjøretøy registrering, forsikring informasjon og deres navn, adresse og telefonnummer.
3

Ring politiet for å rapportere ulykken, og sende inn en skademelding. Selv om å kontakte politiet ikke er nødvendig hvis det ikke er noen skader, er det anbefalt for dokumentasjon og forsikring formål. Å ha myndighetene på scenen bidrar til å etablere fakta, bør det være en tvist senere.
4

Gjør de som er skadet komfortabel og ringe etter medisinsk hjelp.
5

Hent navn og telefonnummer til alle som var vitne til ulykken. Forsikringsselskapene vil avgjøre hvem som var på feil, og du vil være dollar fremover hvis du kan gi et vitne. Det kan spare deg for en økning i bilen din forsikringspremie og muligens holde fra å ha din forsikring kansellert hvis forsikringsselskapet bestemmer du var på feil.
6

Varsle forsikringsselskapet at du var involvert i en trafikk ulykken så snart som mulig.
7

Kontakt statens Department of Motor Vehicle (DMV) innen 10 dager hvis mer enn $ 750 i materielle skader er påført, eller om det var skader eller dødsfall. SR en rapport (tilgjengelig på DMV kontorer) må være innlevert av deg, ditt forsikringsselskap eller advokat.
8

File en ulykke rapport med myndighetene selv om du treffer en bil uten tilsyn og ikke kan finne eieren. Legge igjen navn og forsikring informasjon i en merkbar plass på den andre bilen.
9

Trekk av veien hvis du sår eller drepe et dyr og varsle dyr kontroll, den lokale Humane Society eller myndighetene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144789.html

Previous:
Next:

bilulykker