Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan å programmere en Radio Scanner

Programmering av en radio scanner vil tillate deg å lytte til samtaler og koder til de som kommuniserer via toveis radio frekvenser. Disse kan omfatte politi og brannvesen, selskaper som har mannskaper som arbeider ute i felten og enkeltpersoner som kommuniserer via mobiltelefon og toveis radiofrekvenser. Instruksjoner
en

Velg "Program Radio" på hovedskjermen ved hjelp av menytastene på radioen scanner. Konsultere brukerhåndboken for å sørge for at du gjør dette riktig. Noen radio skannere krever at du holde nede "Meny" eller "Program"-knappen for å oppnå programmering.
2

merke til blinkende kanalnummer på hoved skjermen panel. Radioen skanner kan ha hvor som helst mellom 10 og 200 programmerbare kanaler.
3

Skriv ned de frekvensene som du ønsker å programmere inn skanneren. Skanne gjennom de ulike frekvenser for å avgjøre hvilke som er av størst interesse for deg.
4

Skann radioen til den første frekvensen du ønsker å legge til din radio scanner. Deretter trykker du på riktig knapp for å koordinere den aktuelle frekvensen med den første kanalen på radioen scanner. Dine spesifikke krav til programmering kan variere avhengig av hvilket merke av radio skanner du bruker.
5

Gjenta trinn 4 til du har programmeringen radio scanner for alle frekvenser du ønsker.

6

Trykk på "Meny"-knappen igjen for å fullføre programmeringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144790.html

Previous:
Next:

bilulykker