Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan å Escape From en Submerged Car

Forberedelse øker sjansene for å overleve når en motor kjøretøy kommer inn vann. Alle mennesker er i faresonen enhver tid de kjøre rundt innsjøer og elver. En road ulykke, glatt overflate og fallende sover på rattet er noen av de faktorer som forårsaker en bil for å stupe inn vann. Tid er kritisk i en sikker rømning. Du trenger
LifeHammer eller ResQMe vindu punsj verktøyet
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

ta kontroll. Bo rolig når en bil entrer vannet er ikke et alternativ for deg eller dine passasjerer. A 2 - til 10-minutters lapse eksisterer før et kjøretøy sinks

2

Umiddelbart låse opp dører, rulle ned windows eller sunroof.. En dør åpner når vannet er ovenfor dine knærne, men som det descends dette alternativet er borte.


3

Slipp kledd kongen før du dukke. Hjelp barn eller eldre flukt.
4

Bryt sidevinduet før du dukke hvis du ikke var i stand til å åpne den, eller døren. Prøv sparker på glasset. Bruk en hammer eller spisse verktøyet tilgjengelig i bilen. Et vindu punsj verktøyet fungerer over og under vann. Påfør kraft for å den hjørne på glasset ikke den center.

5

Prøv for å avslutte gjennom stammen før neddykket hvis vinduer og dører forbli lukket. Mange biler er utstyrt med bakre fold ned setene for å få tilgang til bagasjerommet. Kjenner plasseringen av den hengende trunk utgivelsen pull. Frigir dette og svømme ut.
6

Husk å fjerne tunge klær og sko hvis kjøretøyet er under vann.
7

Ta en endelig puste før bilens interiør helt fyller med vann.

åtte

Push åpne en dør hvis ulåst. Den innvendig press er lik til utsiden. Hvis du er i en elv, åpne døren på motsatt side av elva flyt.

9

Break the side vinduet på hjørnet hvis dørene ikke vil åpne. Bruke en punch verktøyet, deretter push glass ut.

10

Grab barn til å hjelpe dem gjennom vinduet for en sikker rømning.

11

Swim opp.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144778.html

Previous:
Next:

bilulykker