Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Ting å huske etter en ulykke

En bilulykke kan være en skremmende opplevelse som fører til intense følelser av bekymring, sinne og forvirring. Enten det er en mindre ulykke eller en stor kollisjon, kan en ulykke være belastende for alle involverte parter. Det kan oppstå svært raskt, men igjen så rolig som mulig er viktig. Vurdere skaden på ulykkesstedet er raskt avgjørende. Du må ta visse tiltak etter en bilulykke har oppstått. Ring Myndigheter

Ring politiet umiddelbart etter en ulykke inntreffer. Når myndighetene kommer, vil en politianmeldelse være arkivert. Det vil si informasjon som årsaken til ulykken, ofrenes navn og ulykken beliggenhet. Hvis du ikke har noen synlige skader på bilen din, bør politiet fortsatt være informert om ulykken. Den andre parten involvert kan be deg om å ikke ringe myndighetene, men de bør kontaktes uansett.
Ta bilder

Din versjon av ulykken og konsekvensene kan være forskjellig fra den andre personen involvert, så du må ta bilder. Hold et kamera i bilen til enhver tid for å dokumentere situasjoner som ulykker. Mange mobiltelefoner er utstyrt med kameraer, så ta bilder med en mobiltelefon kan være like effektive. Dette vil gi bevis i tilfelle søksmål er nødvendig.
Document Informasjon

Selv om myndighetene vil samle informasjon på åstedet for ulykken, må du dokumentere så mye informasjon som du kan. Politiet kan ikke komme på scenen umiddelbart. Den andre parten i ulykken kan ikke være samarbeidsvillig, så ta notater så raskt som mulig. Ikke diskutere ulykken med noen andre enn myndighetene og forsikringsselskapet agent. Hvis ingen er alvorlig skadet, få navnene på fører og passasjerer. Record lisens plate tall, bilmodeller og forsikringen leverandøren av den andre sjåføren.
Kontakt Insurance Agent

forsikringsselskapet ikke kan synes å være viktig for deg umiddelbart etter en ulykke, men du må rapportere kravet så snart som mulig. Kontakt forsikringsselskapet ditt mens politiet er fortsatt rundt. Hvis telefonen ble skadet under ulykken, kan du låne en fra authorities.They kan hjelpe deg stafett situasjonen hvis du fremdeles er i sjokk eller skadet fra ulykken. Informasjonen du og myndighetene samlet etter ulykken vil tillate forsikringsselskapet å gjøre jobben sin raskere og mer effektivt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145070.html

Previous:
Next:

bilulykker