Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Parking Lot Ulykke Laws i Wisconsin

Du stopper på nærbutikken for å kjøpe en liter melk etter en lang dag med jobb, klar til å komme hjem, når du plutselig treffer en annen bil. Du så ikke bilen rett bak deg mens du prøvde å trekke seg ut av plassen på parkeringsplassen. Ulykker skjer. Og hvis du kjører i Wisconsin, bør du kjenne til statlige lover som gjelder for ulykker i parkeringsplasser bør man skje med deg. Finn Eier
p Hvis du treffer en parkert bil med ingen i det, prøve å finne eieren. Hvis parkeringsplassen er små, for eksempel ved en nærbutikk, kan du finne eieren ved å gå tilbake og spør om noen vet hvem som eier bilen du treffer, som ikke ville fungere på kjøpesenter eller på et stort kontorkompleks. Hvis du ikke finner eieren, krever Wisconsin lov til å forlate et notat hvor eieren vil se det. Ta med din kontaktinformasjon, sammen med dato og klokkeslett for når ulykken skjedde. Auto informasjon nettsted Edmunds.com anbefaler å ta et bilde av eventuelle skader. Hvis du ikke har et kamera eller en mobiltelefon med deg, skrive ned en detaljert beskrivelse av skaden bilene led.
Exchange Information
p Hvis den andre driver er til stede, utveksle navn, adresser og annen viktig informasjon, inkludert: førerkort nummer, bil forsikring nummer, bilnummeret, og produsenten, modell og år av kjøretøy involvert. Få navnene på eventuelle passasjerer i bilen i tillegg til navn og nummer på eventuelle vitner.
Rapportering av ulykke

rapportere ulykken til politiet dersom ulykke resulterer i en hvilken som helst skade eller dødsfall, eller om skade på eiendom som eies av en av partene overstiger $ 1000. Polititjenestemenn vil sende en ulykke rapport for deg hvis byrået gransker ulykken eller utarbeider en rapport. Hvis ikke, må du sende ulykken rapporten. At rapporten Form MV4002, er tilgjengelig på nettstedet til Wisconsin Department of Transportation, som ligger på dot.state.wi.us.
Regjeringen Eiendom

Rapporter det ulykken til politiet hvis du treffer noen regjering eiendom på parkeringsplassen, for eksempel stopp skilt, og hvis skaden utgjør mer enn 200 dollar. Skulle du treffer en regjering bil, trenger du ikke å sende inn en rapport med politi med mindre skaden overstiger $ 1000. Igjen, hvis politimannen ikke skrive en rapport om hendelsen, må du sende inn skjema MV4002, tilgjengelig på nettsiden til Wisconsin Department of Transportation.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145076.html

Previous:
Next:

bilulykker