Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Fordeler og ulemper ved å ha Kollisjonsputer

Kollisjonsputer redde liv. Dette er en kort og enkel setning, og det er sant, har regjeringen tester vist de sikkerhetsmessige fordelene med kollisjonsputer. Men det er ulemper med å ha kollisjonsputer i bilen. De kan være farlige for barn og små voksne, og kan forårsake alvorlige skader hvis noen i bilen ikke er kledd i sin bilbelte eller ikke bruker det riktig. Demping

Mellom 1987 og 2008 ble anslagsvis 25 782 liv reddet av kollisjonsputer. Kollisjonsputer tilby en pute mellom beboer og bilens interiør, minske de skadelige effektene av konsekvensene.
Fordeling av Crash Forces

Kollisjonsputer fordele kollisjonskreftene mer jevnt over en beboer legeme. Når kraften i en innvirkning er lokalisert, er faren for livstruende mye større skade. En airbag, men tar som lokaliserte kraft og reduserer den ved å spre den ut.
On /Off Slår

grunn av farene som utgjøres av kollisjonsputer til barn, er biler med ingen eller liten baksetene er utstyrt med av /på brytere, slik at kollisjonsputene kan slås av for å beskytte passasjerer under 13 år.
Force of Impact
< p> kollisjonsputene utløses på rundt 100 miles per time, og dette utrolig kraft kan føre til skader. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), de fleste skader forårsaket av kollisjonsputer er mindre skrubbsår og brannsår.

Fordi kollisjonsputene utløses med en slik kraft, kan de være spesielt farlige for barn. Barn som er yngre enn 13 år, må alltid sitte i baksetet for å unngå skade. Spedbarn under £ 20. og 1 års alder kan bli alvorlig skadet hvis de sitter i baksetet i bakovervendt spedbarn begrensninger.
Riktig Restraint
p Det er tilfeller hvor alvorlig personskade eller dødsfall kan skyldes utløsning av kollisjonsputene. Dersom en beboer er uhemmet eller feil behersket, er bevisstløs, eller sitter for nær airbag, kan hun bli alvorlig skadet da airbagen utløses. NHTSA anbefaler voksne sitter minst 10 inches fra rattet eller dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144974.html

Previous:
Next:

bilulykker