Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Scooter Vs. Automobile Ulykker

Året 2008 så en betydelig økning i salget av scootere hele verden, hovedsakelig drevet av en stor økning i bensinprisene, ifølge en CNN Money rapport om den 23 september 2008. For mange sjåfører, spesielt yngre, ble kostnadene ved drift en bil for dyrt. Økningen i scootere resulterte i en økning i scooter-ulykker. Risikoen for ulykker er ekte

Antallet motorsykler i USA er ca 6 millioner kroner, ifølge National Highway Traffic Safety Administration. Ingen offentlig etat er å telle antall scootere, imidlertid. Av motorsykler, er mellom 3500 og 4500 ryttere drept årlig i USA.
En mye høyere risiko enn biler

Scootere posere som en dødsrisiko er like farlig som motorsykler og langt mer farlig enn å kjøre bil. Alt er likt i fart, elementer og forhold, scooter-førere har en sjanse for å bli drept mer enn 35 ganger høyere enn for en bilfører, ifølge NHSTA Trafikksikkerhet Fakta 2007. Faktisk er på grunn av teknologiske endringer som kreves av myndighetene og behovet for å understreke sikkerhet i salg, kjøretøy skader og dødsfall avtagende statistisk. Dessverre er ifølge Institute for Highway Safety (IIHS), motorsykkel og scooter dødsfall går i motsatt retning.
Hvis så risikabelt, hvorfor sitte på en scooter?

Scootere er attraktive fordi de tilbyr betydelig mobilitet i urbane områder. De er også rimelig billig å betjene. De er hardføre maskiner og vanligvis gå flere år før du trenger reparasjoner. Og reparasjoner selv er mindre i pris sammenlignet med samme form for reparasjon på en bil. Så for en budsjett-tenkende rytter en scooter er fornuftig.
Rider Eksponering Øker sjansen for skader

Kostnaden for skade er ofte oversett i prisen på en scooter. I en bråstopp eller sidekollisjoner, er scooter-førere fullt eksponert til kontakt. Den første bekostning tendens til å være kontakt-type personskade, som pleier å være høyest for de som ikke bære rustning og hjelm når man kjører. Sement, objekter og andre biler kan gjøre betydelig skade på en kropp med hastigheter på 20 mph eller mer. De fleste scootere kan nå 45 mph.
Typiske Cost Ranges ulykker

Bilulykker kan og vil resultere i betydelige skader, men til en mye lavere pris enn scooter ulykker. De fleste bilulykke ofre lider blåmerker og kanskje whiplash, men de fleste gå bort fra sine ulykker. En typisk scooter skade kan koste mellom $ 7000 til $ 31 000 bare for den umiddelbare sykehus. Iført hjelm kan redusere kostnadene til mellom $ 3000 og $ 18.000. Den vesentlige forskjellen er en full-face hjelm med et ansikt dekke versus halv-skjell og andre mindre varianter som er åpne ansikt i design. Open-face hjelmer generelt resultere i betydelig ansikt skade som krever kjeve reparasjon, nese reparasjon, erstatning av tapte tenner og kosmetisk kirurgi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144859.html

Previous:
Next:

bilulykker