Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan du nullstiller Roll Bars på Mercedes hodestøtter

Noen konvertible Mercedes - Benz biler har veltebøyler innlemmet i hodestøttene . I tilfelle en ulykke , hever veltebøyle automatisk og beskytter passasjerene . Veltebøyler er spesielt viktig i roll-over typen ulykker . Mens det i en sedan , beskytter takkonstruksjonen beboere, ikke en kabriolet ikke har det, og derfor trenger en veltebøyle . Den uttrekkbare nakkestøtten - stil roll bar åpner for en mer åpen kjøreopplevelse enn med en konvensjonell fast roll bar . Hvis roll bar distribuerer , kan det trenge å tilbakestille . Instruksjoner
en

Lytt etter veltebøyle distribusjon , vil den stige med en skralle -type lyd automatisk i en ulykke , eller om de kjørecomputer sanser en farlig kjøring arrangementet finner sted .

2

Trykk på den øverste halvdel av bryteren for å nullstille nakkestøtten veltebøyler på Mercedes hvis de har blitt distribueres automatisk - du vil høre mekanismen engasjere . Deretter trykker du på den nedre halvdelen av bryteren for å senke roll bar .
3

Alternativt, hvis veltebøylen ble hevet manuelt med bryteren , vil den automatisk senke og tilbakestilles når du trykker på bytte til heve soft -top.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145035.html

Previous:
Next:

bilulykker