Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Årsaker til trafikkulykker

Det kan være skremmende å komme i en bilulykke. Det sies at de fleste ulykker skjer i løpet av fem minutter av ditt hjem. Godt over 95 prosent av alle ulykker har å gjøre med kjøreatferd samt en annen faktor: De fleste ulykker er forårsaket ved å gå for fort eller aggressiv oppførsel av sjåføren. Det er mange andre faktorer, men som får folk til å komme inn i trafikkulykker, for eksempel kjørebane design, dårlig kjørebane vedlikehold og utstyrsfeil. Kjørebane Design

Drivers ofte skylden kjørebane design for årsaken til deres ulykke, som ofte ikke er tilfelle. Mange år har blitt brukt på å gjøre veien trygg for bilistene, og mange forskjellige faktorer er tatt hensyn til for eksempel kjørebanen overflater (stiplede linjer, fortau), trafikk-kontroll enheter (stopp skilt, utbytte), fare synlighet (konstruksjon, bend i veien ), atferdsmessige kontroll enheter (fartsdumper), veiskilt (gatenavn), vær og trafikk flyt. De fleste av hendelsene med kjørebane design er ved noen tar et hjørne for fort.
Dårlig kjørebane Vedlikehold

Noen trafikkulykker kan være bidratt til dårlig kjørebane vedlikehold, som som rusk som har falt på veien og ikke har blitt fjernet, isete eller snødekte veier, falmede skilt og jettegryter. Igjen alt dette kan unngås hvis du følger fartsgrensen eller bruke skjønn om når du bør ta det tregere.
Kjøreatferd

fleste ulykker er forårsaket av kjøreatferd. Som mennesker har vi en tendens til å skylde på noen andre når noe negativt skjer, som for eksempel en ulykke. De fleste som er i en ulykke mener den andre parten involvert kunne ha gjort noe annerledes for å hindre ulykken. Snakker i en mobiltelefon, spise, sovner, kjøring under påvirkning eller tar på sminke er gode eksempler på dårlig kjøreatferd.
Fartsovertredelse

fort, selv om du går fem miles per time over, hvis det gjøres på feil sted til feil tid, kan være dødelig. Jo raskere du går, jo større risiko du er i for å komme inn i en bil ulykke. Regjeringen og ingeniører oftest bestemmes hva som er en sikker hastighet for å reise på en gitt kjørebane. Nitti prosent av sjåførene fart minst én gang i livet, 75 prosent innrømmer å gjøre det ofte
Aggressive Drivers

En faktor i mange av motorkjøretøy bil. ulykker involverer aggressive sjåfører. Dette er en av de vanskeligste områdene for en bilist å endre om seg selv. Eksempler på aggressive sjåfører er tailgating (følger bilen foran deg for nær), blinkende lys på bilen kjører foran deg fordi du føler at de kjører til langsomme, uhøflig eller aggressive gester, hindrer en fra å flytte bilen sin, verbal overgrep (banning på noen) og, enda verre, overgrep mot noen.
Utstyr Failure

Mindre enn fem prosent av alle bilulykker er forårsaket av svikt i utstyr. Selv om det er sjelden å komme i en ulykke på grunn av svikt i utstyret, kan det fortsatt skje. Årsaker til ulykker utstyr svikt er bremsene går ut, utslitte dekk og hjuloppheng og styring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144812.html

Previous:
Next:

bilulykker