Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan får du tak i en Traffic Collision Politiet Rapport i Anaheim

Anaheim , California , kjøretøy skademelding er kun tilgjengelig for de som er involvert i Vehicular ulykke . Anaheim politiet har en online database for ulykken ofre for å få rapporter om ulykker , som ble tilgjengelig i 2008 . For å få en skademelding du må vente minst 15 virkedager fra datoen for ulykken som det tar så lang tid å behandle rapportene og gjøre dem tilgjengelige på nettet . Instruksjoner
en

Besøk Anaheim Police Department ulykke rapport database for å vise din skademelding ( http://anaheimca.policereports.us ) . Du må skrive inn nødvendig informasjon for å få en kopi av skademelding .
2

Skriv inn 10 -sifret ulykke rapport nummer gitt til deg av offiserene på scenen på ulykken. Angi datoen for ulykken og etternavnet ditt . Klikk "Søk" for å sende forespørselen .
3

Se resultatet av ulykken rapporten ved å klikke på rapporten vises på resultatsiden. Du kan vise rapporten eller lagre den på datamaskinen din og skrive den ut hvis du vil ha en papirkopi av juridiske årsaker. Hvis du ikke finner din skademelding og 15 virkedager har gått, må du ringe 714-765-1860 ukentlig 08:00-17:00 for å få hjelp .
< br > .from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145054.html

Previous:
Next:

bilulykker