Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Slik kjører du en bil Tag

Som dyr overvåkes av forskere for sporing, bilskilt er veien både regjeringen og enkeltpersoner "tag" biler. Det er tider, for eksempel etter en ulykke der den skyldige har flyktet fra åstedet, da vil du kanskje finne at enkelte basert på hans eller hennes nummerskiltet. Dette er hva som er noen ganger referert til som "kjøre en bil tag." Mens det finnes nettsteder som tillater omvendt oppslag av lisens plate tall, er det best å behandle forespørselen gjennom din lokale politiet eller Department of Motor Vehicles for å sikre at du overholder Sjåførens Privacy Protection Act. Du trenger
License plate nummer
Kontaktinformasjon til ditt nærmeste politidistrikt eller DMV kontoret
Vis flere instruksjoner
en

Finn din lokale politiet kontaktinformasjon i telefonboken eller online (koblingen i ressurser) og varsle dem om hvorfor du ønsker å kjøre et søk etter et nummerskilt. Hvis forespørselen er på grunn av en hit-and-run ulykke eller annen kriminell hendelse, vil politiet vil at du skal sende inn en rapport med dem. Tillate politiet å kjøre bil tag og finne ut hvem som kan være feil i hendelsen. Politiet kan velge å ikke frigi informasjon til deg.
2

Identifiser din lokale Department of Motor Vehicles kontor ved å søke i de offentlige sidene av telefonen bok eller se på nettet (koblingen i ressurser). Kontakt DMV for bil tag forespørsler som ikke er relatert til ulykker eller kriminelle aktivitet. Du kan også velge å ta kontakt med DMV hvis ditt lokale politi kontor ikke vil frigi navn eller kontaktinformasjon assosiert med bilen tag du sendte med dem. Hvis bilen tag er fra en ut av staten plate, ta kontakt med biltilsynet for at staten.
3

Request en lisens plate søkeskjema fra DMV og fyll ut din kontaktinformasjon samt platen nummeret du søker informasjon om. Være forberedt på å betale en avgift for søk til DMV.
4

Utfør en online lisens plate søk hvis du ikke klarer å innhente opplysningene fra politiet eller DMV. Vær oppmerksom på at disse søkene er generelt ikke gratis, selv når annonsert på den måten. Beskytt deg selv og andre ved å lese Drivers Privacy Protection Act (inkludert i ressurser) og sikre at din grunn for å kjøre en bil tag er ikke i strid med loven.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145021.html

Previous:
Next:

bilulykker