Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Slik unngår du at Trafikkulykker

Vi vet fart er en viktig faktor i mange ulykker. Imidlertid er ikke alle ulykker forårsaket av fart og ikke alle ulykker kan forhindres. Men det er skritt du kan ta for å forhindre ulykker. Mange ulykker kan forebygges og i de som er ikke forebygges, kan skaden bli redusert. Her er noen tips for å hjelpe deg å unngå trafikkulykker. Instruksjoner
en

Drive henhold til veiforhold. Kjør saktere når været er dårlig. Veidekker forverres i regn, is eller snø. Muligheten til å stoppe raskt reduserer når veiene ikke er tørr.
2

Hold bilen i god mekanisk orden. Erstatte slitte dekk og bremser som trengs. Hold frontruten vaskemaskin væske full og bytte ut vindusviskerne på en jevnlig basis.
3

Bruk sikkerhetsbeltet. Ikke bare holde setebelter gjør deg trygg i en ulykke, vil det hjelpe deg å unngå ulykker også. Setebelter vil holde deg på plass i løpet av en aggressiv manøver. Hvis du gjør en brå manøver, kan du finne deg selv kastet til passasjersiden av bilen. Husk å gjøre dine passasjerer spenne opp, også.
4

Unngå andre biler. Tilbake av og ikke bakluke eller tillate andre å bakluke deg. Prøv å unngå å kjøre ved siden av et annet kjøretøy i tilfelle det må svinge for å unngå et dyr eller rester som kan være i veien.
5

Watch out i kryss så mange ulykker skjer her. Alltid sakte ned og se begge veier på kryss. Ikke anta de andre kjøretøyene vil stoppe bare fordi lyset er rødt. Det er alltid noen som prøver å komme gjennom krysset under et gult lys.
6

Hold deg unna 18-Wheelers. Disse store Traktor rigger krever ekstra plass når du gjør bredt rett turns.Ttherefore, unngå høyre side av en, spesielt hvis du tror sjåføren vil ta til høyre. Ikke kjør bak en 18-hjuling på motorveien. En blåst dekk kan føre til en ulykke.
7

Snu hodet for å se etter trafikk før du skifter fil. Ikke stol på speilene når du gjør et feltskifte. Alle biler har "blinde flekker" der speilene ikke kan se. Ikke ri i blinde flekker av andre kjøretøy.
8

se ekstra nøye på parkeringsplasser eller parkeringsplasser. Mange fender-Benders skje i disse områdene. Følge reglene satt opp i parkeringsplasser. Disse reglene er for sikkerheten til alle drivere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144777.html

Previous:
Next: No

bilulykker