Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan være trygg i en bilulykke

Du bare hørt og følt det knase for å treffe en annen bil. Hva gjør du nå? Følg disse enkle trinnene for å bo trygt i en bilulykke. Du trenger:
Pen
Kamera
Medical Card
Safety kit
Ulykke danner en mobiltelefon
Forsikring
Lommelykt
Kjegler eller flares

Vis flere instruksjoner
en

Stay calm. Husk at ingen av dere planlagt for at dette skal skje. Samle fatningen og føles godt å vite at du har alt du trenger hvis en ulykke skjer:. Mobiltelefon, kamera, penn, ulykke form, forsikring, sikkerhet kit, kjegler eller fakler, lommelykt og helsekort
2 < p> Tøm kjørebane. Hvis ingen er skadd, og bilene er kjørbar, kjøre av veien. Andre sjåfører vil sette pris på deg for dette, og så vil beredskap arbeidere. Hvis bilene ikke er kjørbar, er du nå en potensiell fare for deg selv og andre sjåfører. Sett dine varsellys på, forbli i bilen med sikkerhetsbeltet festet og ringe 911 for å få hjelp.
3

Se deg rundt. Vær oppmerksom på møtende og passerer biler. Når trygg, få ut av bilen, være ute av gaten og satt ut kjegler eller fakler for å advare andre biler av ulykken.
4

utveksle informasjon med den andre sjåføren. Dokumentere følgende informasjon: førerens navn, adresse, telefonnummer, forsikringsselskap, politikk nummer, bilmerke, bilmodell, bil farge, lisens plate nummer, tidspunkt for ulykken og sted for ulykken. Ta bilder av bilen skade og få kontaktinformasjon for eventuelle vitner. Disse vil være avgjørende i tilfelle det er en tvist om hvem som er ansvarlig.
5

Ring 911 eller ikke? Siden vi har å gjøre med mindre bilulykker her, er det usannsynlig at politiet vil dukke opp med mindre skader er påført. Når all informasjon er utvekslet, og bilene er kjørbare, komme tilbake i bilen, se for trafikk og trygt inn igjen i veibanen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144774.html

Previous:
Next:

bilulykker