Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva er fordelene med kollisjonsputer i biler?

Siden 1998, fører og passasjer side frontpartiet kollisjonsputer er påkrevd i alle nye personbiler. Alle light-duty lastebiler har blitt utstyrt med frontpartiet kollisjonsputer siden 1999. Hvordan en airbag anlegg

Ifølge National Highway Transportation Safety Administration (NHTSA) definisjon, blåses en kollisjonspute i en brøkdel av et sekund, og det er utformet for å arbeide med et sikkerhetsbelte for å hindre alvorlige skader.

Redusert Dødsfall

Ifølge en 2006 rapport fra Insurance Institute for Highway Safety, sidekollisjonsputer som er utformet for å beskytte hodet redusert dødsfall med om lag 45 prosent i krasj der bilen ble truffet på førersiden.
Færre hjerneskader

studier av NHTSA har funnet ut at nesten 60 prosent av de drepte i siden -effekt krasjer fikk alvorlige hjerneskader. Hvis alle biler var utstyrt med sidekollisjonsputer med hodebeskyttelse, ville anslagsvis 976 liv spares, og ytterligere 932 alvorlige skader ville bli forhindret.
Nedre Forsikring

Kjøretøy som er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer ofte koster mindre å forsikre, selv om airbag utstyr legger til kostnaden av kjøretøyet.
fordelene av mer avanserte kollisjonsputer

mest avanserte kollisjonsputer tilbyr flere fordeler enn tidligere generasjoner fordi de kan blåse med mindre kraft i en lavere hastighet frontkollisjon, poserer mindre risiko for mindre beboere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144855.html

Previous:
Next:

bilulykker