Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Årsaker til bilulykker

Motorvogn ulykker er en viktig årsak til dødsfall i USA. I en 2005 National Highway Traffic Safety Administration studie, ble de funnet å være den ledende dødsårsaken for alderen 3-44, mer enn drap, selvmord, kreft eller hjertesykdom. Noen ulykker er akkurat hva ordet tilsier, men mange kunne vært unngått. Kjenne de viktigste årsakene til sammenbruddet kan hjelpe sjåførene forbedre sine sjanser til å styre klar av dem. Speed ​​

Insurance Institute for Highway Safety sier at økende hastighet fra 40 til 60 mph dobler alvorlighetsgraden av en bilulykke; fart er ofte "un-tenkning", og observere fartsgrenser tar konsentrasjon <. br>
Tretthet eller svekkelse

Døsig drivere eller de som lider av søvnmangel eller sykdom er like farlig som aggressive sjåfører med sinne-ledelse problemer.


Alkohol eller narkotika

NHTSA rapporter at alkohol er en stor aktør - halvparten av all helg ulykkene involverer alkohol - men narkotika, enten foreskrevet eller "rekreasjon", er i økende grad betraktet like farlig (se Ressurser).
Distraksjon

Støyende barn, interaksjoner mellom andre passasjerer, "Rubbernecking" og utrykningskjøretøy (inkludert de "røde lys i bakspeilet ") gir distraksjoner som kan ufrivillig trekke oppmerksomheten bort fra motgående farer.
uerfarenhet

Nye drivere (uansett alder) har en tendens til å gjøre flere feil bare fordi perspektivet bak hjulet er forskjellig, påvirker størrelsen på kjøretøyet følelsen av fart og de fleste nye drivere er ikke praktisert i å gjøre den type split-andre beslutninger som mest erfarne sjåfører gjør uten å tenke.
Uoppmerksomhet
med

Mobiltelefon samtaler, tuning radio, lese kart, spise eller se barna er atferd som sjåfører aktivt velger å gjøre det forsømmelse sine primære oppgaver som sjåfører.
betingelser

vær, våte asfalten, veiarbeid, kan til og med ukjente ruter bidra til ulykker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144805.html

Previous:
Next:

bilulykker