Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Bergingsbil Regler

bergingsbil regler og forskrifter blir strengt håndhevet på kommunalt myndighetsnivå. På statlig nivå, lover regulerer rov tauing tjeneste praksis for å hindre høye slep og lagring kostnader anbudsprosessen

kommunale myndigheter krever at bergingsbil selskaper bud for byens kontrakter å taue deaktivert, forlatt og ødelagt biler på kommunens regning.
riktig lisensiering

bergingsbil selskapene må besitter forsvarlig virksomhet lisenser, er riktig lisensiert operatører, bevis på wrecker /lastebil eierskap og hensiktsmessig kjøretøy forsikring, i henhold til byen Bridgeport, må Connecticut.

Law Enforcement Response

Wreckers være på vakt døgnet rundt for politiet-relaterte rydde opp. En "tre streiker"-politikk der slep selskaper er strippet for en kommunal kontrakt hvis de ikke klarer å svare på tre anledninger kan håndheves, i henhold til byen Charlotte, North Carolina.
Typer lastebiler

fleste kommunale etater krever slep tjenester for å drive en stikk-bergingsbil for å løfte og taue en bil på hjulene og en flatbed å hale flere skadet biler.
Fee Terminliste

Tow tjenester må gi kommuner og kunder et slep og lagring gebyr tidsplan og ikke betalt for avgifter for fremragende trafikkbøter.
Bilist Krever

I noen byer og fylker, er bilistene lov til å ha sine kjøretøy sluppet til dem i midten av en operatør trekke opp bilen for parkeringsbøter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144854.html

Previous:
Next:

bilulykker