Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Kan du reparere Blown setebeltet ?

Kan du reparere en blåst bilbelte ? Det enkle svaret er nei. Som teknologi avanserte datamaskiner har tatt over majoriteten av et kjøretøy sikkerhetskomponenter , og setebelter er nå mer komplekse enn de pleide å være . Funksjoner

Dagens moderne kjøretøy bilbelte består av mye mer enn bare et sete belte og spenne . I virkeligheten setebeltet er bare en del av de supplerende sikkerhetssystemer . Systemet bruker innganger og utganger fra krasj sensorer , kontroll moduler, automatisk belte spenning, og fyrverkeri som brukes i distribusjon av kollisjonsputer .
Funksjon

bilens kollisjonssensorer ligger over ulike deler av karosseriet . Hensikten med disse sensorene er å måle slagkraft og sende utgangssignaler til den supplerende beherskelse systemets kontrollmodulen. Når informasjonen er mottatt, vil kontrollmodulen distribuere kollisjonsputer og setebelter automatisk spenning funksjonen , sikre alle beboere i tilfelle en krasj . Når disse enhetene har vært utplassert , må kollisjonsputene og sete beltestrammere skiftes ut.
Warning

aldri å reparere noen del av SRS -systemet uten riktig verktøy og opplæring. Kollisjonsputer og Beltestrammer forsamlinger kan distribuere Hvis prosedyrene ikke blir fulgt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145018.html

Previous:
Next:

bilulykker