Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan unngå en bilulykke

Bilulykker er ansvarlig for ett dødsfall hvert 13 minutter i dette landet. Nasjonal statistikk viser at i 2005, den amerikanske rapportert mer enn 6.420.000 bil ulykker. De er svimlende tall for auto kollisjoner. Hvis dette tallet kan reduseres med 1/3 eller 1/10, kunne mange liv bli spart og sorg unngås. Med noen sunn fornuft tips og praktiske råd, kan hvem som helst ta forholdsregler for å unngå en bilulykke. Instruksjoner
en

Plot kjøringen din før du drar ut for å gå hvor som helst. Finne den beste ruten for å komme til din destinasjon. Dette vil unngå muligheten for å måtte jag og kjøre for fort.
2

La ditt hjem eller kontor i god tid for å tillate å kjøre trygt. Vanligvis når du venter for sent å forlate et sted, føler du presset til å gjøre opp for den tiden ved å kjøre for fort eller tar for mange sjanser i kjøringen.
3

Vær på vakt mens du er på veien kjøring. Begrense eller eliminere bruken av mobiltelefoner, kanskje skal kun brukes i tilfeller av nødhjelp. Hvis du må bruke mobiltelefonen til å ringe, dra over til den siden av veien eller på veien til å gjøre det. Fullfør anrop før du gjenoppta din kjøring. Også eliminere eventuelle ekstra aktiviteter som makeup program, leser avisen eller drikkevann drikker.
4

Lytt til radio for å få oppdateringer på hvor ulykkene har skjedd på veien. Ta denne informasjonen i betraktning når man planlegger og justere driving kurs.
5

Hold hendene på rattet hele tiden. Mange ulykker skjer når en person når ned for å få noe, eller griper bak dem for å få noe. Dette er svært farlig. La gå av hjulet eller annen grunn kan føre til at du mister kontrollen over kjøretøyet.
6

Følg fartsgrensen. Fartsgrensen eksisterer ikke for folk å faktisk gå opp til det. Det fungerer som en påminnelse om hva du skal ikke gå over. Som med alt annet, må grensene unngås, slik er det med kjøring. Derimot, akkurat som du ikke bør gå over fartsgrensen, være forsiktige for å ikke gå for sakte. Det ene av disse to ytterpunktene er en potensiell situasjon for kollisjoner.
7

Roter dekkene på bilen din så ofte som bilens håndbok antyder. Dette gjør at selv slitasje på dekkene, slik som å redusere muligheten for et dekk utblåsning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144780.html

Previous:
Next:

bilulykker