Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan fortelle om kjørelys Var på etter en ulykke

Når en ulykke inntreffer, er en viktig bestemmelse om bilenes frontlykter var på på tidspunktet for ulykken. Dette er viktig selv i dagslys, som frontlykter kan indikere nærhet av en møtende kjøretøy eller aktivere se et kjøretøy lettere i en bakspeilet. Mens bestemme on /off tilstand av frontlysene er ikke en eksakt vitenskap, det er skritt du kan ta når man ser på en frontlys som vil gi en god indikasjon på om de var på tidspunktet for ulykken. Du trenger
Lyspære bevis
Microscope
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

undersøke frontlys etter bevis for varmt eller kaldt sjokk. Når en frontlys er på, de filament ledninger i pæren blir varm og litt fleksibel. På dette punktet, kan en innvirkning føre filamentet bøyes og deformeres, men ikke bryte. Generelt vil filamentet bøyes i retning av virkningen. For eksempel, med et kjøretøy som er involvert i en kollisjon bakfra, se etter filamentet bøyes mot den bakre del av kjøretøyet. En motsatt tilfelle, og en indikasjon på frontlyktene ble slått av på tidspunktet for ulykken, er hvis glødetråden er ødelagt eller knust. En kald filament tåler ikke støt og kan lett brekke. Betegnelsen på en ødelagt eller knust filament er kuldesjokk.
2

Se etter tegn på oksidasjon. Når et frontlys knuser og en varm glødetråd ledning treffer kaldere luft, vil den fortsette å brenne i opptil et halvt sekund. Dette er tilstrekkelig tid til å forårsake oksydasjon, eller tegn på brenning i form av et hvitt støv eller pulver. Sjekk eventuelle gjenværende deler av lyspære, pære stammen og området umiddelbart rundt pære for støv bevis.
3

Inspiser glødetråd etter bevis på glasskår. En varm filament ledning vil fange små biter av flygende glass og føre dem til å smelte til fibrene. Disse fragmentene kan være så liten at du trenger et mikroskop for å se dem. Under mikroskop, kan disse skår vises som dråper eller finstøv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144893.html

Previous:
Next:

bilulykker