Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Bakenden Ulykke Skader

Ifølge Spinal Research Institute of San Diego (SRISD) den ledende årsak til nakke og cervical ryggraden skader er whiplash. Tilstanden whiplash er en av de vanligste skadene forårsaket av påkjørsler ulykker mellom biler, med SRISD rapportering rundt 2,5 millioner mennesker skadet i bilulykker hvert år i USA Ulykker

personskade lov kontor Schwebel, Goetz og Sieben rapporter påkjørsler ulykker er den vanligste formen for bil ulykker i USA som i 2010. Påkjørsler bakfra øker som i bilen mobiltelefonen og andre driver forstyrrende funksjoner blir introdusert til nye modeller av biler. Schwebel, Goetz og Sieben forklare at flertallet av skader påført under påkjørsler bakfra er mindre alvorlige enn de i de mer farlige typer krasjer, for eksempel hodet på kollisjon. I noen tilfeller har imidlertid døden inntraff på grunn av virkningen påført under en bakre ende kollisjon.
Nakkeskader

Ifølge kiropraktisk informasjon nettsted Chiroweb, hastigheten av en innvirkning ikke har en stor effekt på skadene forårsaket. Chiroweb rapporterer forskning detaljering lav hastighet konsekvensene av mellom 1 mph og 25 mph forårsaker vanskelig å behandle nakkeskader. I USA er 80 prosent av alle nakkeskader behandlet av medisinsk personell forårsaket av bil kollisjoner. Av de 80 prosent av nakkeskader, er rundt 85 prosent som følge av påkjørsler bakfra. Forskning rapportert av Chiroweb forklarer at av passasjerene i en bakre ende bil kollisjon, 10 prosent utvikler whiplash symptomer.
Whiplash

Halsen nakkeslengskade ofte utviklet etter påkjørsler bakfra, er forårsaket av den plutselige bevegelser av kroppen i en bevegelse fremover mens hodet forblir statisk for et øyeblikk av tid som en kollisjon skjer. Chiroweb beskriver at en påkjøring bakfra av bare 8 km /h kan resultere i akselerasjonen av kjøretøyet påvirket tilsvarende 2G kraft presser kjøretøyet. Dette tilsettes til akselerasjonen av hodet til en passasjer i kjøretøyet blir utsatt for akselerasjon i størrelsesorden 5G. Chiroweb forklarer at 1G av makt er lik akselerasjon i regionen på 32 meter per sekund. En overraskelse skader påført under en påkjøring bakfra er mer sannsynlig å skade leddbånd i nakken og ryggen - når en innvirkning er forventet at musklene spent, forårsaker dem til å bli skadet først i virkningen
. Typiske skader

Personskade advokater Scwebel, Goetz & Sieben forklare er det en rekke typiske skader forbundet med påkjørsler bakfra. Disse skadene inkluderer hjernen, ryggmargen og TMJ (kjeve) skader. Skader som påvirker ryggraden inkluderer herniated plater og komprimering brudd i ryggvirvlene. Korsryggen av en person involvert i en bakre ende kollisjon kan også bli skadet med korsryggen forstuinger og hoftebrudd.
Bilder Andre Skader

Ifølge SRISD den vanligste former for skader forårsaket av påkjørsler bakfra er for høye bein, ryggrad og omkringliggende leddbånd. Andre skader i underekstremitetene i kroppen er også mulig. Schwebel, Goetz og Sieben beskrive kneskader som ACL og muskel tårer. Også mulig er skader i ankel, inkludert forstuinger og brudd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144898.html

Previous:
Next:

bilulykker