Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan Upright en bil ved hjelp av en bergingsbil

Hvis du har støtt på en veltet bil som trenger å bli uprighted, slep lastebiler er generelt de best utstyrte biler å bruke. Biler generelt veier mellom 2000 og 4000 pounds. Du bør aldri forsøke å presse en over enten alene eller sammen med en gruppe mennesker, som skadet deler kan forårsake skade når rullet over. Slå over en snudd bil er best overlatt til fagfolk, men i en nødsituasjon, kan du følge disse retningslinjene for å rydde veien for en veltet bil. Du trenger
Tow truck
Winch og kabel
Hjulklosser
Vis flere instruksjoner
en

Sørg ingen mennesker er rundt bilen og ingen passasjerer er inne i kjøretøyet. Sjekk om det er drivstoff eller væske lekkasjer i og rundt bilen.
2

Reel ut vinsjkabel gi minst 20 meter av slakk. Dette vil unngå å forårsake skade på bergingsbil når bilen uprighted.
3

Fest kroken fra bergingsbil vinsjkabel til øvre kant av bilens chassis i midten av bil. Kontroller at du har en meget solid slep punkt valgt langs siden av bilen, og ikke foran eller bak. Hvis bilen ikke er på flat mark, sted hindringer foran og bak det å unngå rulling en gang slått over.
4

Blokker to hjul nærmest bakken med et par bremseklosser for å hindre at bilen blir dratt av den strammede slep kabel.
5

Bruk vinsj motor, snarere enn kjøretøyets motor, for å søke spenning til slep kabel. Wind vinsjen sakte. Kontroller det projiserte banen til bilens fall ikke risikerer sikkerheten til noen eller forårsake ytterligere skader på kjøretøyet.
6

Fjern bremseklosser når bilen har blitt omgjort til en oppreist posisjon. Taue kjøretøyet bort ved hjelp av en flat-bed bergingsbil, som hjulet justering vil mest sannsynlig bli altfor utlignet for tauing på en krok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145075.html

Previous:
Next:

bilulykker