Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva er årsakene til Tie Rod End Wear?

De er ikke de mest glamorøse delene av et kjøretøy, som en kraftig motor eller de vakre skinnseter. Men tie rod ender er avgjørende for å sikre trygg ytelse. De er en integrert del av styresystemet og må inspiseres jevnlig for å sikre at de er i god stand. Tie rod end slitasje er en farlig tilstand som kan føre til dårlig styrerespons. Funksjon

Tie rod ender bidra til å holde bilens forhjul stabil. De er en ball-in-socket mekanisme som gjør at hjulene til å gå opp og ned og fra side til side. Det er viktig som bilen navigerer forskjellige typer veidekke, humper, jettegryter og lignende. Tie rod ender er funnet i resirkuleringsanlegg ball og racket-and-pinion styresystemer, ifølge Valvoline.com. De er også viktige i å sette hjulet tå justering, eller vinkelen på forhjulene slå fra kjøretøyet.
Årsaker til Wear

Den største årsaken til tie rod end slitasje er mangel på smøring. Veien farer som jettegryter, humper i veien eller treffer fortauskanten for hardt kan redusere levetiden på tie rod ender. Det er fordi har disse farene kan skade dem og føre til smøring for å lekke ut. Når det skjer, kan tie rod slutten løsne og binde opp, noe som gjør det utrygt å kjøre bilen.
Symptomer
p Det er lett å avgjøre hvis tie rod ender på bilen din er slitt og har behov for utskifting. Bare jekke opp bilen og føler for spill i forhjulene. Kjøretøyet kan også ha dårlig tie rod ender hvis du opplever løs styringen under kjøring. Bad dekk rod ender også føre til overdreven dekkslitasje, selv om andre problemer som slitte støt eller dårlige hjullager kan også forårsake dekkslitasje.
Forebygging /løsning

En god måte å hindre tie rod slutten slitasje er å holde dem smurt. Ha mekaniker sjekke styrestagenes ender på en jevnlig basis og smøre dem hvis nødvendig. Besøk også mekaniker hvis du merker symptomer på tie rod slutten slitasje. Når styrestagenes ender er skadet må de byttes ut. Men ikke bare erstatte den siden som er slitt. Reparasjon Pal sier å erstatte tie rod ender på begge hjulene.
Last Step

Etter merke tegn på tie rod slutten slitasje, har du besøkt mekaniker og nå har et par splitter nye tie rod ender. Du er ferdig, ikke sant? Vel, ikke helt. Reparasjon Pal anbefaler å ha bilens front end justert etter utskifting styrestagenes ender. Det er fordi nye tie rod ender vil påvirke bilens styring og håndtering, noe som igjen vil påvirke sin innretting. En justering justering vil holde suspensjon i forskriftsmessig stand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144883.html

Previous:
Next:

bilulykker