Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan trekke en bil ut av snø

Trekke en bil ut av snø kan være en vanskelig prøvelse. Avhengig av hvor dypt bilen sitter i snøen, kan det hende du trenger ekstra verktøy og noen hjelpere for å kunne trekke bilen ut av snøen. Alltid praktisere forholdsregler. Det er best å ta kontakt og vente på hjelp hvis det er mørkt, og hvis veiforholdene er spesielt ugunstig. Du trenger
Shovel
Mat eller teppe
Vis flere instruksjoner
en

Trinn utenfor bilen for å være sikker på at bilens eksosrør ikke blokkeres av hauger av snø eller is biter. Tømme ut eksosrøret hvis snø og is er synlige, slik at giftige gasser ikke kan trenge inn i bilen.
2

Grav snøen ut fra bilen med en snøskuffe eller annen graving enhet. Spesielt fjerne så mye snø som mulig rundt dekkene, og dermed rydde banen at dekkene trenger å flytte på.
3

Sett bilen på lavt gir. Legg små mengder av trykket til gassen pedalen, slik at hjulene kan rotere langsomt på snø. Sett bilen i høyere gir hvis bilen har en manuell girkasse. Rotere dekkene bidrar til å flate og kompakte snøen ned slik at det er lettere å akselerere over snøen senere.
4

Wedge en bil matte, teppe eller flat stort håndkle under bilen forkant hjulet. Tomme bilen fremover ved å legge små mengder press på gasspedalen før dekkene kommer opp på elementet. På denne måten kan føreren av bilen sakte og kunne kjøre dekkene ut fra snøen.
5

Be om hjelp hvis det er tilgjengelig. Som du legger press på gass, som den andre personen eller personene å presse bilen bakfra. Gir bilen den ekstra push hjelper dekkene går over snøen mer effektivt og raskere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144902.html

Previous:
Next:

bilulykker