Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hva Er Ripple Effect i en Rear End Car Collision?

Bilulykker er aldri morsomt, og du nesten aldri ser dem komme. Påkjørsler bakfra er den vanligste, og vil sannsynligvis forlate deg og bilen din i noen smerte. Hvem vet hva fyren bak deg gjør, tekstil, ser rundt eller kanskje spise, men det spiller ingen rolle fordi i omtrent tre sekunder er han kommer til å smelle fronten av bilen sin inn i ditt, og effekten kan vare i en lang tid framover. Dette påkjøring bakfra kan total din bil, og vil trolig føre til noen skade, men hva som faktisk skjer i en bakre ende kollisjon viser oss bare hvor dødelig bil kan være. Ulykker i General

Dynamikken i hva et kjøretøy gjør under en ulykke avhenger utelukkende på kvaliteten av kjøretøyet, og hastigheten på hvert kjøretøy involvert. Hvis t-boned kjører gjennom et kryss du vil finne at kjøretøyet er åpenbart presset til motsatt side av kollisjonen poenget, og på dette punktet du som sjåfør er noe mer enn en filledukke til som fiasko er over. I en front end kollisjon, avhengig av hastighet, sin som begge kjøretøyene slamming i en solid murvegg på samme tid. Uansett hva slags ulykken involvert i, er litt fart overføres fra bilen kommer raskere til kjøretøy som faktisk blir rammet, og det er det som gjør påkjørsler bakfra så farlig.
Effekter på The Body

I en påkjøring bakfra, vil du finne den driveren som forårsaker ulykken vil trolig opprettholde mindre skade enn den andre sjåføren. Først av alt sjåføren årsaken til ulykken vil trolig bruke bremsene like før smellet, som allerede har kroppen i en bevegelse fremover som sine kjøretøy lener seg frem under kraftig oppbremsing. Hvis du så uheldig at være den intetanende sjåføren i krysset ved kollisjon, er hodet og kroppen umiddelbart kastet tilbake i setet likt det som skjer ved kraftig akselerasjon. Som naturlig reaksjon har det, vil du smeller på bremsene og kroppen din vil umiddelbart begynne å reise fremover i stedet for bakover, skaper whiplash effekt.

Effekter på bilen

Selv under en lys effekt bakre enden kollisjon skaden på bilen din kan være ødeleggende. Bilen kan være i stand til å bli reparert, men disse reparasjonene kan noen ganger få ned sikkerheten av kjøretøyet. Hver bilprodusent designer rammen av kjøretøyet, enten om være full frame eller unibody, for å absorbere støt og smuldre på visse områder. Bilverksted har kommet langt i å gjenopprette sving eller feiljustert rammer, men når et videobilde har blitt endret det aldri vil være like sterk som den en gang var. En påkjøring bakfra er filt gjennom hele bilen og kan føre til strukturelle skader i andre deler av bilen som kan bli over sett eller savnet på vernerunder.
Ripple Effect

ringvirkninger, i en viss forstand er sjokkbølgen som overfører gjennom strukturen av kjøretøyet mye sånn sett fra store eksplosjoner. Dette ringvirkninger kan endre den nøyaktige plasseringen av kroppen mounts på fullformat kjøretøyer og chassis tilkoblinger på alle biler. Noen biler som er reparert og ryddet for å kjøre etter påkjørsler bakfra vil trolig vise lys tweaking til rammen som kan gjennom off hjul justeringer og tyngdepunktet. Kollisjonsputen blåses sensorer er plassert på rammen poeng gjennom hele bilen. Hvis rammen ikke er korrekt gjenopprettet, og viser til og med den minste mengde av feilinnretting, kan kollisjonsputer ikke distribuere i tilfelle av en ulykke. Selv den minste bit av skader fra kollisjonen kan sette deg selv og dine passasjerer i fare, så det er en god idé å ha biler ramme og struktur inspiseres og repareres av en butikk som bruker spesialiserte laser måleutstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145080.html

Previous:
Next: No

bilulykker