Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvor trygt er det Smart Car?

Smart bilen er den minste bensindrevne, street-legal kjøretøy for salg i USA. Motta gode crash test rangeringer og få utmerket drivstofføkonomi, er det Smart Fortwo et godt valg for urbane pendlere. Bykjøring og parkering er lett på grunn av mikrobil sin lette vekt og nimbleness. Historie

Smart-bilene begynte å selge i USA i januar 2008, som er tilgjengelig i tre kupé og to konvertible modeller, med plass til to. Slå av Smart Fortwo er en 1,5-liter, 3-sylindret motor.
Størrelse

Smart bilen veier 1,700 pounds og er i underkant av ni meter lang. Selv små, bilen fikk strålende krasj rangeringer i 40 mph tester av Insurance Institute for Highway Safety (IIHS).
Safety Features

Smart bil er utstyrt med aktive og passive sikkerhetsfunksjoner. Disse inkluderer ABS-bremser, elektronisk stabilitetskontroll, Spinn kontroll og bremsekontroll i sving for å bidra til å redusere risikoen for ulykker.
Bekymringer

Smart Fortwo er lett og liten størrelse er av sikkerhetsmessige hensyn, bør en krasj skje med en større personbil, lastebil eller sport utility vehicle (SUV). Skade og død priser er høyere for mindre kjøretøy enn for større.
Warning

Smart bilens utmerket crash test vurdering betyr ikke at det er tryggere enn en større kjøretøy som fikk en lavere krasj rating. Fordi Smart Fortwo er lett, ville det være mindre trygt i en kollisjon med et slikt kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144863.html

Previous:
Next:

bilulykker