Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan sender jeg en Hit & Run Auto Accident Report i California?

Komme inn i en ulykke kan være frustrerende. Å ha den andre sjåføren forlate scenen før utveksling av informasjon kan være et mareritt. En hit og kjøre ulykke oppstår når man driver unnlater å stoppe på ulykkesstedet. California er beryktet for hit og kjøre ulykker med størst andel av sjåførene forlater ulykke scener der noen dør, ifølge San Francisco Chronicle, som også forteller at hit-and-run ulykker er for tiden på vei oppover i staten. Du trenger
Ulykke opplysninger
Driver Information
Rapport fra trafikk ulykke i California (skjema SR 1)
Telefon
Vis flere instruksjoner
Call Emergency

en

Dial 911 fra din mobiltelefon. Hvis du ikke har en, finne nærmeste telefonkiosk, eller be en tilskuer til å bruke sin mobiltelefon. Hvis ulykken skjedde på motorveien, nødnummer boksene er vanligvis tilgjengelig. Fortell 911 operatøren at du har vært involvert i en hit-and-run ulykke og at du ønsker å sende inn en rapport. Hvis politiet nekter å dukke opp, kan du gå til nærmeste politistasjon og kreve at en rapport skal tas.
2

Skriv ned eventuelle opplysninger om den flyktende sjåføren, herunder merke, modell og farge på bil, samt lisens plate og fysisk beskrivelse av driveren hvis du har det. Legg også merke til detaljene rundt ulykken og eventuelle vitner som kan være tilgjengelige.
3

levere en rapport om trafikk ulykke i California (skjema SR 1) til Department of Motor Vehicles hvis det er mer enn $ 750 i materielle skader eller personskader eller om noen ble drept. California kjøretøy koden mandater som ulykker med mer enn $ 750 i skade eller personskade skal rapporteres innen ti dager, selv om du ikke har andre sjåførens informasjon. Du kan plukke opp skjema SR en til enhver DMV beliggenhet, California Highway Patrol kontoret eller på internett (www.dmv.ca.gov).

SR 1 Skjemaet er tilgjengelig på DMV utekontorer, ved CHP kontorer, eller på nettet. Denne rapporten er nødvendig om du forårsaket kollisjon eller ikke, og selv om kollisjonen skjedde på privat eiendom.
4

rapportere ulykken til politiet. En sjåfør forlater ulykkesstedet er å begå en alvorlig forbrytelse. California kjøretøy koden mandater at alle kjøretøy forårsaker skade eller personskade må stoppe umiddelbart og gi forsikring og førerkort informasjon eller bli straffet med fengsel og /eller en bot. Og hvis noen blir drept, må sjåføren rapportere ulykken til politiet eller CHP innen 24 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144923.html

Previous:
Next:

bilulykker