Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Bør jeg flytte bilen min etter en trafikkulykke?

En bilulykke er bundet til å skje minst en gang i livet ditt. Enten det er en lys fender-bender eller en storulykke, krever de tiltak for å følge etterpå for sikkerhet og forsikring grunner. Men ikke alle ulykker er de samme og bilulykke protokoller ikke følger en føderal men snarere en statlig lov. I noen stater er det ulovlig å flytte en bil etter en ulykke, og i andre er det obligatorisk å hindre andre ulykker skjer. Det er best å bli kjent med de statlige driving lover i tilfelle en ulykke skulle oppstå. Hold deg rolig

Forbli rolig, sette på bremsene og slå av bilmotoren. Ta et øyeblikk for å se om du eller noen har blitt skadet, og hvis det er noen mulige gass lukt. Hvis en person har blitt skadet, ikke flytte ham og ringe EMT umiddelbart for å få hjelp.
Flytt eller Stabalize bilen

Avhengig av statlig lovgivning og tilstanden på bilen, skru på fare lys og enten holde bilen stabil eller flytte den til et tryggere område som skulderen av en motorvei.
File Accident Report

Ring politiet og sende en ulykke rapport. Hvis politiet ikke kommer, enten ringe eller gå direkte til politiet for å sende inn en rapport. For forsikring og juridiske grunner, statlige bare fakta og avstå fra å innrømme skyld eller gjør beskyldninger.
Trade Kontaktinformasjon

som du venter for politiet å komme, handle detaljert informasjon med alle som var involvert i ulykken. Ikke diskutere noe bortsett fra viktig kontaktinformasjon. Skriv ned fullt navn, adresser og telefonnumre til sjåføren, eventuelle andre passasjerer og vitner. Skriv også ned førerkort nummer, bilskilt, forsikringsselskapets informasjon, den registrerte eieren av bilen og bilen detaljer som modell, lage, beskrivelse, osv. Hvis en politimann er til stede, få hans navn og visittkort også.
Tilleggsinformasjon

Tar ytterligere merknader til ulykken kan være nyttig. Vurdere å skrive ned skader, trafikkforhold, veiskilt, vær, tid, dato og alt som kan ha muligens bidratt til ulykken. Det kan også være nyttig å ta bilder eller lage et diagram av ulykken.
Post-Accident Prosedyrer

Kontakt forsikringsselskapet umiddelbart. Avhengig av staten og kostnadene av ulykken, kan du bli pålagt å sende inn en rapport med Department of Motor Vehicles (DMV) innen fem eller ti dager etter ulykken. Enkelte stater vil ta bort lisensen din, uavhengig av skyld, hvis filen ikke har blitt tatt opp. Også, erkjenner og holde oversikt over eventuelle smerter som kan være forbundet med ulykken. Hvis du mistenker noen skader, se en lege umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144865.html

Previous:
Next:

bilulykker