Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Grunner for Trafikkulykker

Trafikk vrak variere fra mindre fender-Benders til dødsfall ulykker. Årsakene til trafikkulykker spekter mye, men til slutt førerfeil resulterer i de fleste tilfeller. Kjenne de viktigste årsakene til trafikkulykker og måter å forebygge ulykker kan bidra til å forebygge hendelser. Utstyr Failure

Operatør feil fører til de fleste trafikkulykker, og av og til feil på utstyret forårsaket av operatører passivitet resulterer i et vrak. Defekte bremser på grunn av lav bremsevæske eller slitte bremseklosser skaper større bremselengde, noe som resulterer i påkjørsler bakfra. Slitte dekk fra uriktig inflasjon eller unnlatelse av å rotere kan føre til en plutselig utblåsning mens du kjører. Begge disse eksemplene kan forebygges ved regelmessig vedlikehold.
Distrahert Driver

Driver distraksjon fører 25 prosent til 50 prosent av trafikkulykker, ifølge Mark Edwards, direktør for trafikk Sikkerhet på American Automobile Association. Tekstil og ser på nontraffic-relaterte severdigheter mens du kjører resultater i de fleste distraksjon kollisjoner. Andre årsaker inkluderer justering av radio eller CD-spiller, og snakker i en mobiltelefon. En distraksjon kan bare ta et øyeblikk, som å snu for å snakke med et barn, for en hendelse skal skje, noe som resulterer i en ulykke.
Driver Fatigue

The US National Traffic Safety Administration rapporterer 100.000 ulykker skjer hvert år i USA på grunn av døsig drivere. De mest vanlige tider for døsig kjøring ulykker skjer mellom 23:00 til 8 am og middag til 14:00 Drivers bør ta pauser annenhver time på lange turer og trekke over og stoppe når døsighet oppstår.
Drunken Driving

Kjøring i beruset tilstand påvirker responstid mens du kjører, og regnskap i noen år for over 50 prosent av dødsulykkene i helgen. Venner og familie bør aldri la en kjær kjøring under påvirkning av alkohol eller narkotika. Etter å ha en utpekt sjåføren forpliktet til ikke å drikke hindrer potensielle alvorlige ulykker. Kjøring under påvirkning kan også føre til tap av førerkort og potensielle fengsel.
Fartsovertredelse

Kjøring over fartsgrensen reduseres reaksjonstiden for brå oppbremsing eller skrensende. Det øker også sterkt virkningen av en ulykke. The Insurance Institute for Highway Safety forteller at da øker fra 40 mph til 60 mph, den energien som frigjøres i en auto kollisjon mer enn dobles.
Vêrvarsel

Drivers må tregere under dårlig vær. Regn, is og snø redusere trekkraft og synlighet. Tåke reduserer også sikten. Sterk vind kan føre til at bilen plutselig svinger mens du kjører. Drivere bør være oppmerksom på værforholdene før du kjører, og sørge for at dekkene har god mønsterdybde. Øk avstanden bak andre biler, fordi bremselengden øker dramatisk på våte eller isete veier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145061.html

Previous:
Next:

bilulykker