Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan å etterforske en trafikkulykke

Komme inn i en trafikkulykke kan stave problemer med både politiet og forsikringsselskapet. Hvis du ikke var på feil i din trafikkulykke og ønsker å beskytte deg selv fra domstolene og forsikringsselskaper, er den beste tingen å gjøre etterforske ulykken. Åpning av en undersøkelse kan hjelpe deg å unngå å måtte betale penger til forsikringsselskaper for skader som ikke var din feil. Starte egen etterforskning også kan bidra til å styrke din sak hvis trafikkulykke noensinne går til en kriminell eller sivil rettssak. Du trenger
Internett
Fotografier fra åstedet for ulykken
Øyenvitner
Merknader
Vis flere instruksjoner
leie en privat etterforsker
1

Åpne nettleseren og logge på pinow.com. PI er nå en katalog for private etterforskere med kontorer rundt om i USA
2

Velg "Accident /Reconstruction" fra listen over alternativer i boksen merket "Velg Investigation Type."

3

Skriv inn din by, stat eller postnummer i boksen merket "By, Fylke" og klikk på den grønne knappen merket "Finn". En liste over private etterforskere i ditt område som spesialiserer seg på ulykke /ombygging tilfeller vil vises på neste side. Kontakt en til å begynne å undersøke din trafikkulykke.
Å kontakte politiet /forsikringsselskapet
4

Besøk din lokale politiet, eller politiet i området der ulykken skjedde, og be om å åpne en etterforskning. Du vil ønske å ta med notater, bilder og øyenvitner til ulykken for å styrke din sak for å starte en etterforskning. Hvis politifolk svart på din trafikkulykke, se trinn 2 nedenfor.
5

Kontakt offiser eller offiserer som svarte til din trafikkulykke og be dem om å åpne en etterforskning. Dette er anbefalt over besøker politistasjonen, da det gir deg muligheten til å gjøre saken til noen som faktisk var på scenen.
6

Ring ditt forsikringsselskap og be selskapet om å åpne en etterforskning . Forsikringsselskapene ofte foreta sine egne undersøkelser i ulykker som synes mistenkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145062.html

Previous:
Next:

bilulykker