Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan unngå Bil bulker

Mens alle prøver å unngå bil bulker, er vi ofte prisgitt det offentlige for øvrig. Imidlertid kan noen få skritt hjelpe sjåførene unngå bulker. Instruksjoner
en

Velg skråstilte parkeringsplasser. Selv om det kan høres dumt, kan de fleste sjåførene dømme skrå parkeringsplasser med mer nøyaktighet enn rette mellomrom. Vinkelen gjør det lettere å manøvrere en bil inn og ut av plassen og samtidig unngå et stramt klemme på den ene siden eller den andre.
2

Park unna andre drivere. Hvis det er en mulighet, park i en avsidesliggende del av en parkeringsplass for å unngå bulker. Selv om denne løsningen kunne presentere saker av ulempe, er det en perfekt mulighet til å få litt mosjon.
3

La avstand mellom deg selv og andre sjåfører på veien. En av de vanligste årsakene til fender-Benders følger for tett. La det være minst hvor mye plass mellom bilen og en foran deg som vil ta to sekunder til å fange opp. To sekunder skal gi nok tid til å reagere på en bil funksjonsfeil eller potensiell ulykke.
4

Unngå trange steder. Lukkede rom som parkeringshus, carport og innkjørsler er ofte overfylt med rot. Hold parkeringsplass fri for rusk å unngå dings eller alvorlige bulker.
5

Invester i en parkeringshjelp. Hvis du har midler, kan en enhet for å hjelpe parkeringsprosessen sette en stopper for tenke på sikkerhetskopiering, trekke ut eller parkering i en liten plass. Laser guide enheter og i bilen kameraer er laget for å hjelpe sjåførene bevege seg i motsatte kan bidra til å unngå bulker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144779.html

Previous:
Next:

bilulykker