Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Car Accident Fakta i Canada

Bil ulykker resultere i personskade, skade på eiendom og noen ganger død. For industrielle nasjoner som Canada, der antall personbiler alene har økt med 60 prosent de siste 20 årene har det blitt et stort problem. Ulike faktorer bidrar til risikoen for bilulykker, inkludert bil design, hastighet, vegutforming og driver verdifall. Statistikk

Ifølge den kanadiske Transportation Safety Board, rundt 160.000 trafikkulykker skjer i Canada hvert år. Dette betyr 2800 til 2900 mennesker drept på veien hvert år.

Antall registrerte personbiler i Canada har nådd 7.92 million og stiger hver dag. Kanadiere bruker i gjennomsnitt to hele dager per år som reiser til og fra jobb. De har også pendle i gjennomsnitt 63 minutter per dag.
Alkohol og stoff Influence

Kjøring under påvirkning av alkohol har blitt en av de viktigste årsakene til bilulykker alle Over hele verden. En organisasjon kalt MADD Canada har også vært aktiv i kampen mot dopet kjøring som er et stort sett ukjent årsak til bilulykker i Canada, så vel som over hele verden.
Cell Phone Bruk

Forskning på kanadiske bilulykker 2002-2007 viser at anslagsvis 2,8 prosent av kanadiske sjåfører i bygdene brukte mobiltelefoner i 2006, mens 5,9 prosent av urbane sjåfører brukte mobiltelefoner under kjøring.


Country Kostnader

Studier har også vist at bilulykker koste Canada totalt $ 62.7 milliarder hvert år. Dette inkluderer direkte kostnader knyttet til materielle skader, sykehus, forsinkelser i trafikken, beredskap og out-of-pocket utgifter ved ofrene.
Setebelter & Kollisjonsputer

Resultatene av en studie gjort av Stewart, Arora og Dalmotas anslått at 11 690 foran beboerne i en light-duty kjøretøy ble reddet ved bruk av setebelter over en 11-års periode. Det var også 313 kanadiere reddet av kollisjonsputer i løpet av samme tidsrom. Disse tallene betyr at økonomiske fordeler som skyldes bruk av setebelter 1990-2000 utgjorde $ 17500000000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144903.html

Previous:
Next:

bilulykker