Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvor å Endre Min Accident Report

Noen ganger er det nødvendig å ha informasjon om en ulykke rapport endret. Hvis informasjonen som politimann skrev rapporten er feil , det er skritt du kan ta innen politiet å ha rapporten endres . Forsikringsselskapene bruker ofte rapporter om ulykker for å avgjøre hvem som er på feil etter en ulykke . Hvis det er søksmål som stammer fra ulykken , er det viktig at politiet offiser rapporten er korrekt og fullstendig. Det er viktig å bestride en uriktig politianmeldelse tidlig og ikke vente til forsikringsselskapet gjør feil besluttsomhet. Instruksjoner
en

Samle dine bevis for at den opprinnelige rapporten er feil. Dette kan være i form av øyenvitne uttalelser, 911 ringe innspillinger eller fotografier.
2

Kontakt offiseren som svarte på åstedet for ulykken. Du kan finne offiserens navn og politistasjon telefonnummer på den opprinnelige ulykken rapporten. Polititjenestemenn jobber odde timer , så du må kanskje ringe mer enn én gang.
3

Vis offiseren din bevisene og be ham om å endre rapporten. Husk at offiseren kan bare sette elementer av faktum i rapporten at han kan bekrefte eller kunne bekrefte da han kom til åstedet for ulykken . For eksempel kan offiser sette det tidspunktet ulykken skjedde , men ikke den hastigheten som bilen skulle med mindre han personlig var vitne til det .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/145014.html

Previous:
Next:

bilulykker